Úvod Samsung Samsung Galaxy X Samsung na CES 2018 ukázal skladací telefón: Za zatvorenými dverami

Samsung na CES 2018 ukázal skladací telefón: Za zatvorenými dverami

Samsung neustále pracuje na zdokonaľovaní skladateľného modelu Galaxy X. Najnovší model ukázal za zavretými dverami.

0

Samsung na CES 2018 nepriťahoval veľa pozornosti. V jeho stánku ste síce mohli stretnúť nový Galaxy A8 (2018), nové notebooky s funkciami požičanými od zariadení radu Galaxy Note a nové TV, chýbalo tomu niečo prevratné. Niečo, čo by zaujalo masy ľudí.

Skutočná novinka sa v Las Vegas objavila, bohužiaľ len za zatvorenými dverami. Samsung totiž pre VIP členov a predstaviteľov pripravil súkromnú obhliadku revolučného smartfónu, ktorý práve pripravuje. Presne tak, Samsung mal vyvoleným pár ľuďom ukázať, ako pokračujú jeho práce na 7,3-palcovom prototype skladacieho smartfónu.

Najnovšie informácie počítajú s tým, že Samsung skladací telefón predstaví až v roku 2019 (možno na CES 2019 alebo MWC 2019). Každopádne, s vývojom pokračuje aj teraz. Ak by razantne nezmenil plány, prvá generácia smartfónu známeho ako Galaxy X by sa mala otvárať ako kniha a pri plne rozloženom stave by mala ponúknuť až 7,3-palcový, ohybný OLED displej.

Samsung si mal pre ukážku pripraviť obe možné verzie – smartfón, ktorý sa skladá smerom dovnútra a smartfón, ktorý sa skladá smerom do vonka. Ako sa predstaviteľom páčila novinka zatiaľ jasné nie je.