Úvod Zariadenia Čo majú spoločné Xiaomi a Philips? Inteligentnú žiarovku do domácnosti, ktorá stojí...

Čo majú spoločné Xiaomi a Philips? Inteligentnú žiarovku do domácnosti, ktorá stojí smiešnych 7 EUR

Vylepši si domácnosť! Takáto žiarovka sa hodí do všetkých príbytkov.

0
xiaomi ziarovka

Výrobca Xiaomi má v portfóliu snáď viac zariadení pre domácnosti ako samotných smartfónov. Väčšina z nich si ale so smartfónmi rozumie, keďže ide o inteligentné zariadenia.

Produkty od Xiaomi neboli vzhľadom na svoju výbavu nikdy extra drahé a o gadgetoch to platí dvojnásobne. Geekbuying otvoril kategóriu zariadení pre domácnosti, v ktorej má hlavné slovo práve značka Xiaomi. Miesto si našlo aj pre pár múdrych hodiniek.

Zo všetkých produktov vyzerá asi najatraktívnejšie inteligentná žiarovka, na ktorej Xiaomi spolupracovalo s renomovaným výrobcom Philips. Jedna žiarovka momentálne stojí smiešnych 7,26 EUR.

xiaomi
© Geekbuying

Žiarovku pripojíte k domácej WiFi sieti, vďaka čomu ju dokážete ovládať cez smartfón a nainštalovanú aplikáciu. Ovládanie nekončí iba pri „vypnúť a zapnúť“. Celkovo štyri režimy osvetlenia sa hodia do každej situácie.

Prvý režim predstavuje maximálny jas svietenia (450 lm). Miernejšie osvetlenie je určené pre sledovanie televízie, nechýba decentné atmosférické svietenie a veľmi jemné nočné osvetlenie. Podľa potrieb si dokážete nastaviť aj teplotu svetla v rozsahu od 3000 do 5700K.

© Geekbuying

Aby sme nezabudli, žiarovka používa najrozšírenejší závit E27, čiže sa hodí do väčšiny lámp používaných v domácnosti. Podľa stránky produktu bude táto žiarovka k dispozícii za cenu za cenu 7,26 EUR ešte necelé dva dni.

Geekbuying toho okrem tejto žiarovky ponúka viac. Napríklad WiFi router za necelých 25 EUR, miniatúrny USB smerovač za skromnú cenu asi 3,20 EUR, bezdrôtovú myš za cca 16 EUR alebo osobnú váhu za necelých 30 EUR, ktorá sa po nedávnych sviatkoch môže niekomu hodiť.

Asi najdrahším produktom z ponuky je robotický vysávať Xiaomi Vacuum Cleaner 2, ktorého cena však presahuje už poriadnych 400 EUR.