Úvod Novinky Zariadenia Diaľkovo ovládaný robot BB-8 skladom v Nemecku iba za necelých 15 EUR!

Diaľkovo ovládaný robot BB-8 skladom v Nemecku iba za necelých 15 EUR!

1
robot bb-2

Lacnú a zábavnú hračku na diaľkové ovládanie najnovšie ponúka predajca TomTop, a to aj v rámci svojho nemeckého skladu. Robot BB-8 známy zo ságy Star Wars môže byť váš za pár eur.

Robot BB-8 je vysoký asi 20 a široký asi 13 centimetrov. Pohybovať sa dokáže všemožnými smermi, keďže jeho základňu tvorí guľovité telo. Pri pohybe využíva magnetickú konštrukciu, ktorá drží hlavu robota stále na tele.

Robota ovládate pomocou priloženého diaľkového ovládača, do ktorého stačí vložiť dve AA batérie. Štyri AA batérie potrebuje aj samotný robot.

Diaľkové ovládanie zabezpečí kontrolu nad robotom na vzdialenosť približne 10-tich metrov. Robot váži 481 gramov a bliká všemožnými LED svetlami, čiže vášho domáceho miláčika asi nepoteší. Možno mačky, ktoré sa s ním budú hrať.

Ako sa robot pohybuje najlepšie uvidíte na tematickom vianočnom videu nižšie. Pod ním nájdete kód so zľavou, vďaka ktorému získate robota lacnejšie ako obvykle. Doručenie z nemeckého skladu síce stojí takmer 10 EUR, no bude rýchle a z časti ho vykompenzuje spomínaný zľavový kód.

Robot BB-8

Cena: 14,61 EURKód so zľavou: AJBB8

TomTop ponúka ešte jeden zaujímavý predpredaj, ktorý sa síce netýka európskeho skladu, ale ide o značku Xiaomi. Novinka, akýsi hybrid medzi LED baterkou a externou batériou sa nachádza v predpredaji za necelých 17 EUR. K dispozícii je 350 kusov.

Zariadenie ma klasický valcovitý tvar ako akákoľvek iná prenosná kompaktná baterka. V jej útrobách sa nachádza 3350 mAh akumulátor, ktorý LEDky poháňa.

xiaomi

Na jej druhom konci však nájdete USB port, do ktorého pripojíte napr. USB C kábel a môžete nabíjať svoj smartfón, akčnú kameru alebo čokoľvek iné. Baterka dokáže svietiť 216 minút silnou intenzitou.

Kedže ide o novinku v predpredaji, žiadnu zľavu v podobe kódu sme nezískali. Praktický gadget sa ale môže hodiť.

Xiaomi Pocket Flashlight