Na blížiaci sa obrovský výpredajový sviatok známy ako Black Friday sa svedomito pripravuje snáď každý predajca. Čínske e-shopy tak majú plné ruky práce, aby sa postarali o množstvo zlacneného tovaru, ktorý vám bude k dispozícii za naozaj bezkonkurenčné ceny.

Predajca TomTop sprístupnil niekoľko akciových ponúk už dnes. A že ich je požehnane. Navyše, k dispozícii je aj niekoľko zľavových kódov, aby vaše ceny boli ešte atraktívnejšie.

Celá ponuka je rozdelená do dvoch hlavných kategóriísmartfónyhračky na ovládanie. Tie sa potom ďalej rozvetvujú do rôznych skupín, ktoré majú na oficiálnej stránke predajcu vo svojej sekcii vlastné záložky. Tie sú:

  • Limited Offer Deals

V tejto sekcii nájdete drony a iné vozidlá na ovládanie za naozaj veľmi nízke ceny. Ak by ste mali o jeden (alebo aj viac) z nich záujem, musíte oň zabojovať. Od 23. novembra budú každé dve hodiny sprístupnené len 3 kusy z každého produktu za cenu, ktorú nájdete na webe predajcu. Musíte byť však rýchli a pripravení klikať. Táto akcia začne 23. novembra od 11:00 hod. nášho času. Ak to nestihnete, budete mať ešte šancu získať dron či inú hračku na ovládanie po dvoch hodinách, potom po ďalších dvoch hodinách a tak ďalej.

  • Redommended

V tejto sekcii nájdete množstvo produktov z množstva rôznych kategórií. Či už ide o hračky, drony alebo dokonca tablet na kreslenie. Táto akciová ponuka platí už od dnes.

  • Christmas Gift

V ďalšej sekcii orientovanej na vianočné darčeky nájdete určite inšpiráciu, ktorú môžete uložiť pod vianočný stromček. Produkty sú určené skôr pre menších alebo pre niekoho s výborným zmyslom pre humor. Na každý produkt ešte môžete využiť 15 % zľavu vložením kódu „TTGIFT“.

  • RC Quadcopter

Ponuka dronov je tiež k dispozícii už od dnes. Keďže sú však zaradené do výpredaja, nemajú k dipozícii zľavový kód.

  • Professional Aerial Photography

Ďalšia sekcia, ktorá sa takisto nachádza vo výpredaji. Spolu s predchádzajúcou sekciou sú jediné, ktoré nedisponujú zľavovým kódom. Ceny sú však aj napriek tomu prijateľné. Profesionálne drony pre tvorbu videí sú takisto k dispozícii už od dnešného dňa.

  • Entry-level Aerial Photography

Ak však aj napriek nízkemu rozpočtu túžite po drone, s ktorým budeme môcť zhotovovať snímky od výmyslu sveta, môžete nazrieť do tejto sekcie, kde nájdete drony s kamerou za nižšie ceny. Kvalita samozrejme nebude profesionálna, no v porovnaní s cenou to ani netreba očakávať. K dipozícii je taktiež zľavový kód „TTEN8“, ktorý cenu vami vybraného dronu zníži o 8 %.

  • Multi Rotor Parts

Záplava dronov pokračuje. Aj táto sekcia je dostupná od dnes s 10 % zľavou po zadaní kódu „TTMU10“.

  • Germany Warehouse

Sem bol zaradený naozaj mix produktov, ktoré sú však k dispozícii z nemeckého skladu. To znamená rýchlejšie dodanie a žiadne poplatky. Navyše je k dispozícii aj zľavový kód „TTDE10“, ktorý cenu zníži o 10 %.

  • US Warehouse

Americký sklad je takisto plný rôznych hračiek, ktoré pod stromčekom potešia nejedného malého či veľkého chlapca. Nezabudnite zadať kód „TTUS10“ pre 10 % zľavu.

>>> Zobraziť celú ponuku hračiek na ovládanie <<<

V ponuke TomTop-u venovanej výpredajovému sviatku Black Friday však samozrejme nenájdete len drony a iné hračky na ovládanie aj neovládanie. Predajca vytvoril samostatnú kategóriu aj pre smartfóny.

Súčasťou bude aj bleskový výpredaj, v rámci ktorého si budete môcť jeden z ôsmich zariadení. Táto akcia začne 24. novembra a k dispozícii budú smartfóny ako AllCall Alpha, AllCall Rio, AllCall Rio S, LEAGOO KIICA MIX, Vkworld S8, Oukitel K6000 Plus, Ulefone MIX či LEAGOO S8. Samozrejme všetky za naozaj minimálne ceny. Všetky dôležité podrobnosti o týchto smartfónoch nájdete na oficiálnej stránke predajcu.

POZOR! Nenechajte sa pomýliť uvedenými časmi, ktoré sú v pásme UTC. Aby ste mali možnosť získať jeden zo smartfónov, do boja sa budete musieť zapojiť, keď na vašich hodinkách bude o hodinu viac, ako sú uvedené časy na stránke predajcu. To znamená o 10:00 11:00, 11:00 12:00, 14:00 15:00, 15:00 16:00, 16:00 17:00, 17:00 18:00, 18:00 19:00, 19:00 20:00.

Ostatné sekcie plné rôznych iných smartfónov, ktoré na stránke TomTop nájdete hneď pod bleskovým výpredajom, sú už aktuálne zlacnené a naďalej budú do 25. novembra 2017.

>>> Zobraziť celú ponuku smartfónov <<<