Úvod Novinky Samsung Galaxy S8 možno získa jednu z najžiadanejších funkcií!

Samsung Galaxy S8 možno získa jednu z najžiadanejších funkcií!

2

Samsung údajne pracuje na portrétovom režime pre ich úspešnú dvojicu vlajkových lodí, Galaxy S8 a Galaxy S8+. Vyplýva to z informácií, o ktorých informoval server GSMArena.com.

Informácia pritom pochádza od jedného z majiteľov, ktorý sa spojil s podporou Samsungu. Keď sa ich opýtal na dostupnosť portrétového režimu na Galaxy S8, získal túto odpoveď: „Momentálne o tom nemáme informácie, no dúfame, že s novou aktualizáciou už bude dostupný aj portrétový režim“.

Ak si niekedy kontaktoval technickú podporu niektorého z výrobcov tak vieš, že väčšinou dostaneš robotickú správu (prvá časť správy vyššie). To, že zamestnanec Samsungu dopísal aj druhú časť správy naznačuje, že sa niečo chystá a čo je ešte lepšie, je to poriadne blízko.

Jedine softvérovo

Samsung Galaxy S8 a S8+ nemajú dva fotoaparáty na zadnej strane, ako tomu je pri Galaxy Note 8. Pri Note 8 je to práve druhý fotoaparát, ktorý mu pomáha vytvoriť nádherné zábery s rozmazaným pozadím. V prípade Galaxy S8 a S8+ by to Samsung musel riešiť čisto softvérovo, teda tak, ako Google s ich Pixel 2 a Pixel 2 XL.