Recenzia na Samsung U Flex vyšla na serveri TECHBYTE, kde si môžete prečítať jej celé znenie.

Výrobcovia spotrebnej elektroniky začali s rozmachom bezdrôtových technológií hľadať tie najlepšie možnosti, ako zhotoviť slúchadlá bez zastaralých a otravných káblov. A aj keď v týchto dňoch nájdeme na pultoch celkom slušnú ponuku rôzne prevedených modelov, výber z takzvaných Bluetooth štupľov až tak bohatý nie je.

Vyrobiť štuple, ktoré sú bezdrôtové, praktické a zároveň ponúkajú prevedenie, aké zabráni potenciálnej strate jedného z dvoch fyzicky malých slúchadiel, neprestavuje zrovna tú najjednoduchšiu úlohu. Odborníci na hardvér zo spoločnosti Samsung si s tým ale hravo poradili – skombinovali káble a bezdrôtové technológie do jednej kopy, vďaka čomu vznikol produkt s názvom U Flex.

Bluetooth, kábel a ohybné telo

Samsung U Flex prichádzajú do obchodov vo väčšej krabičke s tvrdým obalom, kde okrem nich nájdete jeden nabíjací kábel a jednoducho vymeniteľné nadstavce s inou veľkosťou. Viac ani nepotrebujete, pretože všetko dôležité obsahuje podlhovasté, tenké a hlavne flexibilné telo, ku ktorému sú oba štuple pripevnené prostredníctvom dvoch krátkych káblikov. Nemusíte preto so sebou nosiť žiadnu krabičku, kam by sa dali odložiť.

V ich útrobách sa navyše skrývajú i malé magnety, ktoré oba kúsky vzájomne spoja, aby počas toho, ako nie sú používané, nelietali na rôzne strany. Palec hore.

Pokračovať v čítaní recenzie