Úvod Aplikácie Časovač Hurry. Najkrajšie odpočítavanie pre akúkoľvek udalosť

Časovač Hurry. Najkrajšie odpočítavanie pre akúkoľvek udalosť

0
hurry

Niektoré aplikácie nemajú veľkú pridanú hodnotu alebo dôležité funkcie, užívatelia ich však z nejakého dôvodu obľubujú. Rovnakú tendenciu má aj novinka z dielne vývojára Sama Rustona

Každý z nás sa v živote potýka s udalosťami, povinnosťami, zábavou a inými podobnými aspektmi, ktoré nás čakajú v budúcnosti. Viete, že o týždeň máte byť u lekára, o mesiac vás čaká rodinná oslava a do konca roka musíte odovzdať dôležitý projekt.

Agenda zaznamenaná a synchronizovaná v rámci kalendára bohate stačí. Navyše vás dokáže upozorniť v dostatočnom predstihu a s prehľadom. Aplikácia Hurry dáva tejto agende nový rozmer.

V podstate ide o jednoduchý časovač alebo skôr odpočítavanie. Aplikácia zaujme skvelým dizajnom, intuitívnym farebným rozhraním a veľkým počtom drobných funkcií, ktoré zobrazenie obsahu ešte vylepšujú. Oku tiež lahodia absolútne hladké animácie aplikácie.

Používanie

Po otvorení appky jednoducho ťapnete na tlačidlo + a zadáte udalosť. Vybrať si môžete narodeniny, párty, koncert a ďalšie položky. Zadáte meno, resp. názov, dátum a čas, a pridať môžete tiež miesto či fotografie.

Po pridaní udalosti sa pred vami zobrazí efektná grafika odpočítavania času. Pri udalosti je možné aktivovať upozornenia, ktoré budú doručované intenzívnejšie, sporadicky alebo vôbec.

Hurry

Aplikácia pracuje s populárnym webom Giphy, čiže môžete každú udalosť opatriť patričnou GIF animáciou. Akciu je možné zdieľať a ak sa jej má účastniť viacero ľudí, budú informovaní.

Pri používaní prídu vhod widgety pre domácu obrazovku, ktoré vám presný zostávajúci čas do udalosti zobrazia okamžite. K dispozícii je niekoľko prevedení widgetov. Aplikáciu Hurry je možné stiahnuť bezplatne z obchodu Google Play kam vás dopraví tento odkaz.

Ak preferujete originálnejšie a vizuálne príťažlivejšie riešenia, aplikáciu vyskúšajte. Určite si ju obľúbite.