Úvod Elektromobilita Tesla Elektromobil Tesla Model 3 bude odovzdaný prvým majiteľom. Sledujte udalosť NAŽIVO!

Elektromobil Tesla Model 3 bude odovzdaný prvým majiteľom. Sledujte udalosť NAŽIVO!

2
Tesla Model 3

Čakanie na elektromobil Tesla Model 3 je takmer na konci. Cenovo dostupnejší model inovatívnej spoločnosti Tesla, ktorá postupne mení zaužívané spôsoby osobnej dopravy, poputuje prvým 30-tim majiteľom.

Je známe, že prvými majiteľmi budú zamestnanci spoločnosti Tesla. V poradovníku svieti viac ako 374 000 objednávok, ďalšie pribúdajú a vyzerá to, že aj pribúdať budú.

Tesla Model 3 je nesmierne očakávaným vozidlom. Asi nikdy v histórii automobilizmu sa nečakalo na žiadny sedan strednej triedy s takým záujmom.

V Tesle to vedia a preto si pripravili živý video prenos. Odovzdávania vozidiel sa tak môžete zúčastniť prostredníctvom obrazovky počítača alebo smartfónu.

Už teraz je jasné, že udalosť pritiahne veľký počet divákov. Všetci sú zvedaví napríklad na finálnu podobu interiéru, ktorý sme až doteraz nemali možnosť poriadne vidieť. Tesla, resp. čerství majitelia elektromobilu Model 3, zároveň určite ukážu každý detail vozidla a jeho unikátne funkcie.

tesla model 3

Udalosť si budeme môcť samozrejme pozrieť aj z našich končín. Odkaz na živý video prenos ešte neexistuje. Doplníme ho hneď, ako ho Tesla zverejní. Livestream bude s najväčšou pravdepodobnosťou dostupný na webe YouTube a taktiež na oficiálnej stránke tesla.com.

Musíme si ale privstať. Odovzdávanie Tesla Model 3 prebehne v piatok vo večerných hodinách pacifického času. U nás bude v tej dobe sobota a krátko pred šiestou ráno.

Veľkým fanúšikom Tesly to ale istotne vadiť nebude a tí menej oddaní si vystačia aj so záznamom z akcie.