Úvod Zariadenia Smartphony Veľká batéria a prémiový vzhľad. Vernee Thor E na živých FOTO

Veľká batéria a prémiový vzhľad. Vernee Thor E na živých FOTO

0
vernee thor e
© Vernee

Zatiaľ sme nemali veľa príležitostí vidieť smartfón Vernee Thor E na živých fotografiách aj napriek tomu, že sa už nejaký ten piatok oficiálne predáva prostredníctvom partnerských online sietí. 

Výrobca je na tohtoročný model patrične hrdý, pričom nejde o naleštený high-end kúsok. Skôr naopak. Vernee Thor E zastupuje entry-level segment, no aj napriek tomu sa za vzhľad a hlavne výdrž nemusí hanbiť.

Ako výrobca uvádza v tlačovej správe, väčšina smartfónov so statusom dlhej výdrže na jedno nabitie je ťažkých a ich rozmery tiež nepatria medzi najštíhlejšie.

vernee thor E (1)
© Vernee

Na začiatku vývoja takýchto smartfónov je objemná batéria, ktorej sa následne prispôsobuje dizajn, tvar a parametre konštrukcie.

vernee thor e
© Vernee

V útrobách Vernee Thor E taktiež nájdete akumulátor s masívnou, až 5020 mAh kapacitou. Tvorcom však záležalo aj na vzhľade, pocitu pri uchopení či celkovom manipulačnom komforte.

vernee thor e
© Vernee

Vernee Thor E je kompaktnejšieho rázu, o čom svedčí na dnešné pomery menší 5,0-palcový displej. Oficiálne tabuľky, resp. stránky výrobcu hovoria o hrúbke 8,2 milimetra a o váhe 149 gramov.

Telo smartfónu, hrany a zadná časť je vyhotovená zo zliatiny hliníka s prímesou titánu. Všimnúť si môžeme 2.5D zakrivenie hrán zadnej časti, vďaka čomu smartfón pohodlne sadne do dlane.

vernee thor e
© Vernee

Pocit dotvára jemná textúrová kresba. Výrobca neexperimentoval so žiarivými farbami. Elegantná čierna je základom, ekvivalent tvorí bežnejšia šedá farba. Displej je vyrobený tzv. on-cell technológiou, čiže presne lícuje s konštrukciou zariadenia.

vernee thor e
© Vernee

Hrubším rámom sa ale nevyhnete, čo je pri predajnej cene nepresahujúcej 100 eur akceptovateľným prehreškom. Oficiálna cena je síce stanovená na necelých 120 eur, vo väčšine prípadov ale natrafíte práve na nižšiu cenu.

Príkladom je známy GearBest, kde pri tomto zariadení svieti cena približne 95 eur. Limitovaná je iba počtom kusov. Oficiálny web aj spomínaného predajcu nájdete v odkazoch nižšie.

>Oficiálna stránka Vernee Thor E<

>Vernee Thor E na GearBest<