Úvod Zariadenia Lacný Vernee Thor E s extrémne dlhou výdržou skladom aj v EU!

Lacný Vernee Thor E s extrémne dlhou výdržou skladom aj v EU!

8
vernee thor E

Pokiaľ vás odrádzajú nákupy z Číny kvôli colnej byrokracii, máme pre vás zaujímavý tip. V nemeckom sklade predajcu TomTop sa nachádza jeden z čerstvých modelov čínskeho výrobcu Vernee.

Vernee Thor E nie je high-endom, no namiesto vysokého výkonu ponúka extrémne dlhú výdrž na jedno nabitie. Výrobcovi sa podarilo vtesnať do tela hrubého ani nie 9 milimetrov až 5020 mAh batériu, ktorú nabijete rýchlejším 9V2A nabíjaním.

Tým pádom sa Vernee Thor E stáva v podstate asi jediným 5,0-palcovým smartfónom, ktorý je vybavený takto veľkým akumulátorom.

Výrobca okrem toho pridal špeciálny úsporný režim, ktorý výdrž na jedno nabitie ešte viac predĺži. Online by ste nemali mať problém byť minimálne tri plnohodnotné dni.

Vlaňajšia generácia modelu Vernee Thor odrádzala kvôli pamätiam. Oproti pôvodne plánovanému modelu Thor E, ktorý sme videli na podujatí MWC 2017, si polepšil procesor a operačná pamäť.

Súčasný model dostal 3 GB operačnú pamäť, octa-core procesor a totožné 16 GB úložisko. To môžete rozšíriť o 128 GB v rámci pamäťových kariet.

vernee thor E
© tomtop.com

Veľmi dôležité je použitie najnovšej dostupnej verzie OS Android Nougat, ktorá zabezpečuje náležitú optimalizáciu a bezpečnosť. Vernee Thor E napriek svojej cene podporuje aj 800 MHz LTE pásmo používané u nás, čo nebýva zrovna zvykom pri lacnejších zariadeniach čínskych výrobcov.

Vernee Thor E sa nachádza v nemeckom sklade s predajnou cenou necelých 130 eur. Doručenie na Slovensko vás bude stáť približne 9 eur, čo však nie je prekážkou. Cenu si môžete vykompenzovať zľavovým kódom.

Ak pri objednávke zadáte kód AJVTETT, cena poklesne o 11,04 €. Pozor, kód sa dá uplatniť iba pri šedom prevedení zariadenia.

Vernee Thor E nie je jediným zaujímavým zariadením dostupným skladom v EU. Doslova za pár eur si môžete užiť virtuálnu realitu od Xiaomi.

Headset Xiaomi HD 3D VR môžete použiť s akýmkoľvek smartfónom, ktorého uhlopriečka displeja nepresahuje 5,7 palca. Minimálny rozmer uhlopriečky je 4,7 palca, no takýchto modelov veľa na trhu už nie je.

xiaomi
© tomtop.com

Virtuálna realita je pasívna, čiže nepotrebujete žiadne káble alebo iný zdroj obsahu. Tým je práve váš smartfón. Headset skvele poslúži pri priestorovom vnímaní 360-stupňových videí, ktorých počet napríklad na YouTube rapídne rastie.

Náhlavná súprava Xiaomi HD 3D VR stojí bezmála 12 eur, pričom musíte opäť počítať s takmer rovnako naceneným poštovným. Upozorňujeme, že cena je časovo obmedzená. Platiť bude ešte približne 11 hodín.

Do tretice by sme dali do pozornosti HiFi reproduktor rovnomenného populárneho výrobcu. Tento reproduktor patrí medzi prémiové príslušenstvá, preto je drahší a samozrejme lepšie vybavený. Chaty, študentské izby a iné akcie sa bez hudby nezaobídu a reproduktor ju sprostredkuje aj v dostatočnej kvalite.

reproduktor
© tomtop.com

Reproduktor môžete pripojiť k smartfónu alebo inému zdroju hudby cez Bluetooth alebo WiFi technológiu. Koncepcia spĺňa HiFi štandard, čiže sa k vám dostanú aj normálne znejúce basy. Lacnejšie a menšie reproduktory predsa len hrajú plechovejšie.

Skvelou funkciou je možnosť prehrávať hudbu offline. Reproduktor totižto obsahuje aj 8 GB internú pamäť.

repro xiaomi
© tomtop.com

Nie je to zrovna veľa, pre obľúbené skladby však postačí. Reproduktor nie je vzhľadom na svoje vlastnosti žiadnym drobcom.

Rozmer 28 x 9 x 9 cm ide ruka v ruke s váhou 1800 gramov. Cenu 91,99 € si nevšímajte. Po zadaní kódu AJMIHFS klesne na 80 eur. Poštovné je pri tomto zariadení bezplatné a všetky detaily nájdete na adrese nižšie.