Úvod Novinky Aktuálne Pozor, špičková vežičkovka Kingdom Rush v masívnej zľave. A nie je sama!

Pozor, špičková vežičkovka Kingdom Rush v masívnej zľave. A nie je sama!

0
zlava

Včerajší náklad zľavnených aplikácií, hier a balíčkov s ikonami dnes doplníme ďalšími titulmi. Vybrali sme tri, ktoré sú nesmierne kvalitné a v pôvodnej cene relatívne drahé. 

Áno, každú hru a aplikáciu môžete mať zadarmo, na čo nás pravidelne upozorňujete v diskusiách.

Inštalácia .apk súborov z rôznych neoverených fór a stránok môže byť nebezpečná.

Autori kvalitných aplikácií a hier si tých pár eur za svoje diela určite zaslúžia a v aktuálnom prípade ide doslova iba o desiatky centov. Obyčajná káva vás stojí viac, preto dúfame, že aktuálne zľavy neobídete.

Teda pokiaľ vás dané hry samozrejme zaujali a vidíte v nich potenciál zábavy a zabitia nudy.

Určite by sme nevynechali špičkovú vežičkovku Kingdom Rush Origins, ktorá aktuálne stojí iba 0,59 €. Cena poklesla z pôvodných 3,29 €. Hra si vyslúžila drvivý počet tých najvyšších hodnotení, ktoré vecne odzrkadľujú kvalitu hry.

vežičkovka
Kingdom Rush Origins

Kingdom Rush Origins je tretím dielom autorov, pričom predošlé dva diely nie sú o nič horšie. Čaká na vás pekná animovaná grafika, niekoľko typov veží, jednotiek a nepriateľov, či obvyklý systém vylepšení.

Okrem rôznych herných módov si môžete zvoliť úroveň obtiažnosti. Aj ten najväčší stratég sa pri najvyššej náročnosti zapotí, keďže vám neodpustí žiadnu strategickú chybu.

>STIAHNUŤ Kingdom Rush Origins z Google Play<

Píše sa rok 2350, v ktorom skorumpovaná intergalaktická korporácia využíva služby nájomných vrahov a žoldnierov pre naplnenie svojich nekalých cieľov. Budúcnosť nepredpovedáme.

SHADOWGUN
SHADOWGUN

Tento scenár patrí skvelej strielačke SHADOWGUN z dielne známych vývojárov MADFINGER Games, ktorá kombinuje prvotriednu akciu s taktikou. Konzolová grafika, množstvo zbraní a nepriateľov, či príťažlivé sci-fi zameranie. Všetko dostanete iba za 1,09 €, čo je rozhodne menej oproti pôvodným 5,99 €.

 >STIAHNUŤ SHADOWGUN z Google Play

Ak vám nevonia ani stratégia a ani akcia, sadnúť vám musí RPG žáner. Ten reprezentuje titul Ravensword: Shadowlands, ktorý stojí v bežnom režime až 7,99 €. Aktuálne sa dá stiahnuť za zanedbateľných 0,59 €.

Ravensword: Shadowlands
Ravensword: Shadowlands RPG

Táto hra vás zabaví na pekne dlhú dobu, keďže v nej budete musieť preskúmať rozsiahly herný svet plný stoviek artefaktov, nepriateľov a zbraní. Popri vylepšovaní svojich zručností musíte dospieť do finále, ktorým je odhalenie tajomstva kráľovstva Tyreas.

 >STIAHNUŤ Ravensword z Google Play

Smartfóny a tablety bokom, pokiaľ sa radi hráte na počítači alebo konzole Xbox, celý víkend môžete hrať zadarmo Fallout 4. Hru nájdete na platforme Steam a Xbox Live.