Úvod Zariadenia Veľká zľava na Aliexpress. Vernee Thor E s cenou necelých 91 eur...

Veľká zľava na Aliexpress. Vernee Thor E s cenou necelých 91 eur v obmedzenom počte kusov

1

Za asi 90 eur toho v segmente smartfónov nedostanete veľa, čo sa však netýka novej generácie smartfónu Vernee Thor E. Oproti vlaňajšiemu modelu si polepšila väčšina parametrov, no cena zostala rovnaká.

Výrobca smartfón predstavil s cenou necelých 130 dolárov, čiže asi 116 eur. Od včera, teda 23. mája sa dá získať za ešte podstatne nižšiu cenu.

Výrobca sa spojil s predajcom Aliexpress, čoho výsledkom je limitovaný počet smartfónov Vernee Thor E s cenou bezmála 91 eur. Výrobca uvoľnil 1000 kusov smartfónov s touto cenou, pričom je ich k dispozícii ešte dosť. Aktuálne viac ako 500 kusov.

Najväčšou devízou smartfónu Vernee Thor E je jeho výdrž na jedno nabitie a kompaktné rozmery. Ak sa nemýlime, žiadny smartfón s 5,0-palcovým displejom nedostanete s 5020 mAh akumulátorom.

vernee thor E
© AliExpress

V útrobách zariadenia sa navyše ukrýva nenáročný čipset, ktorému pre chod stačí podstatne menej energie. Výdrž výrobca ešte podtrhol prísnym softvérovým režimom pre šetrenie energie, ktorý aktivujete špeciálnym hardvérovým tlačidlom na bočnej strane smartfónu.

Po jeho aktivácii z displeja zmiznú farby, zníži sa jas a obmedzia sa procesy bežiace na pozadí.

vernee thor E
© AliExpress

Obrovská batéria výrazne nezvýšila váhu ani veľkosť zariadenia. Svedčia tom rozmery 144 x 70,1 x 8,2 mm a váha 149 gramov. Vernee Thor E sa nachádza na začiatku produktovej línie výrobcu Vernee. Napriek tomu obdržal najnovšiu verziu operačného systému Android 7.0 Nougat

vernee thor E
© AliExpress

Z ostatných parametrov spomenieme osemjadrový čipset MediaTek MT6753, 3 GB RAM alebo 16 GB interné úložisko. Zážitky a selfie zachytíte 13 Mpx a 5 Mpx fotoaparátmi, a výrobca tiež pribalil 18W 9V/2A rýchle nabíjanie.

Pri takto veľkej kapacite batérie je rýchlejšie nabíjanie viac ako potrebné.  

Vernee Thor E nájdete na stránke predajcu Aliexpress aj spolu s informáciou o zostávajúcom počte dostupných kusov.