Úvod Zaujímavosti Louis Vuitton vyrobil puzdro pre iPhone: Stojí toľko ako 7 kusov iPhone...

Louis Vuitton vyrobil puzdro pre iPhone: Stojí toľko ako 7 kusov iPhone 7

5

Ak si myslíte, že samotné iPhony sú drahšie, než by museli byť, tak si pozrite toto puzdro. Pochádza z dielne Louis Vuitton a určené je pre vlajkovú loď Apple z konca roka 2016.

Luxusné puzdra sú súčasťou novej kolekcie s názvom „Eye-Trunk,“ ktoré majú iPhone premeniť na kožený kufor. Prečo? Dôvodom je história samotnej firmy, ktorá ešte v 19. storočí začala tým, že navrhovala dizajn kufrov. Najnovší počin má byť akýmsi uctením si skromným začiatkom.

Najlacnejšie puzdro z radu Eye Trunk stojí smiešnych 1 180 dolárov pre iPhone 7 a 1 250 dolárov pre väčší iPhone 7 Plus. Puzdro, ktoré však určite zaujme najviac ľudí je vyrobené z kože krokodíla filipínskeho, ktorého koža je sfarbená do zlatista. Jeho cena je vyššia než cena samotného iPhonu a vašej obličky v jednom. Predáva sa totiž za 5 050, resp. 5 500 dolárov.

Čo sa dizajnu týka, zadná strana je na tom ešte ako tak (so všetkými prižmúrenými očami) v poriadku. Čo však fakt (ne)vychytali je predná strana, ktorá vyzerá priam komicky. Tak či tak, ak by ste o puzdro mali záujem, cez eshop si ho bohužiaľ alebo chvalabohu nekúpite. Ak oň máte skutočný záujem, kontaktovať máte priamo Louis Vuitton pre zistenie dostupnosti.