Úvod MWC 2017 Vernee v tomto roku predstaví niekoľko smartfónov. High-end dostane čipset Helio X30...

Vernee v tomto roku predstaví niekoľko smartfónov. High-end dostane čipset Helio X30 a 8 GB RAM

0

Mladý čínsky výrobca Vernee sa aj v roku 2017 pri svojich smartfónoch zameria na čo najideálnejší pomer výbavy voči predajnej cene. V tomto roku má predstaviť až päť modelov. 

Niektoré ich parametre prezradil priamo výrobca, čiže sa nemusíme spoliehať na neoficiálne informácie z rôznych zdrojov. Za pozornosť stojí hlavne avizovaný high-end model.

Model Apollo druhej generácie má poháňať čipset Helio X30 z dielne spoločnosti MediaTek. Pôjde o vôbec prvé zariadenie, ktoré tento inovovaný kus kremíka dostane do výbavy. Jeho 128 GB úložisko bude spojené až s 8 GB kapacitou operačnej pamäte RAM. Skromnejším postačí 6 GB RAM a 64 GB ROM.

Vernee

Čo sa týka ďalších zariadení, Vernee Mars Pro dostane hardvérovú aktualizáciu v podobe procesorovej sady Helio P25, ktorá bude pracovať so 6 GB RAM-kou.

Model Apollo X bude postavený ako konkurencia pre Xiaomi Redmi Note 4. Jeho dominantou má byť veľmi priaznivá cena (zatiaľ neznáma). Pod jeho kapotou nájdeme čipset Helio X20 a pracovať budeme s OS Android vo verzii 7.0 Marshmallow.

Vernee
Vernee Thor E

Už teraz sme si istí, že Vernee Thor E bude maratóncom. Avizovaný 5,0-palcový displej sa usídli v tele s váhou 149 gramov. Hrubé bude 8,2 milimetra a nájdeme v ňom dokonca až 5020 mAh batériu. Pozor, súkmeňovec Thor Plus dostane až 6050 mAh kapacitu akumulátora pri hrúbke tela len 7,9 milimetra.

Kedy

Dátum oficiálnej dostupnosti nám výrobca odmietol prezradiť. Odkázal nás na podujatie Mobile World Congress 2017, ktoré sa bude konať koncom februára v španielskej Barcelone. Vernee až tam prezradí viac detailov o jeho stratégii pre rok 2017.

Vernee
Vernee pozýva na MWC 2017

Pri smartfóne Vernee Mars Pro ale spomenul, že je jeho premiéra naplánovaná na mesiac marec 2017. Na toto zariadenie sme poriadne zvedaví, keďže má ísť o priameho súpera veľmi podareného a obľúbeného Xiaomi Redmi Note 4.