Stalo sa to. Tým „to“ myslím samozrejme Vianoce, silvester a všetko medzitým, keď nastal čas tlačenia sa koláčmi, rybou, rezňami, šalátom a ostatnými fajnotami, ktoré k zimným sviatkom patria. Čo však teraz? Chcete zhodiť nadbytočné kilá, začať sa trochu hýbať, možno behať, možno športovať nejak inak.

Začať samozrejme musíte svojou vlastnou vôľou, k tomu vás neprinúti žiadna technologická vychytávka. Keď však začnete, pomôže vám jeden z najvydarenejších fitness náramkov na svete. Volá sa Xiaomi Mi Band 2 a ide o náramok, ktorý je nielen lacný ale aj kvalitný.

Kúpiť fitness náramok Xiaomi Mi Band 2 za 20,64 €

Čo všetko dokáže, pýtate sa? Tak napríklad ukazovanie času, čo by malo byť pre každý takýto náramok samozrejmosťou. S vašimi aktivitami vám určite pomôže snímač rýchlosti srdcového tepu, merač spánku, krokomer, ktorý okrem iného spočíta aj vzdialenosť a spálené kalórie a veľa ďalšieho.

Xiaomi Mi 5

Vďaka prepojeniu s telefónom vám Mi Band 2 ukáže aj notifikácie, ako aj upozorní na prichádzajúce hovory. Nakoniec, nemôže chýbať IP67 certifikácia, vďaka ktorej môžete náramok ponoriť do 1 meter hlbokej vody na 30 minút a nič sa mu nestane. Neberte si ho však na plávanie alebo potápanie.

Ak teda chcete schudnúť pár kíl alebo sa len dostať do formy spred Vianoc, Mi Band 2 by vo vašej výbave v žiadnom prípade nemal chýbať.

Pozrieť Xiaomi Mi Band 2 za jednu z najnižších cien vôbec