Úvod Zariadenia Vernee Apollo s podporou pre VR a čipsetom Helio X25 v predpredaji

Vernee Apollo s podporou pre VR a čipsetom Helio X25 v predpredaji

0

Spoločnosť Vernee len prednedávnom predstavila svoj vlajkový model Vernee Apollo, ktorý charakterizuje prvú vlajkovú loď s podporou pre virtuálnu realitu pod taktovkou výkonného čipsetu z dielne MediaTeku.

Výrobca sa aj pri tomto zariadení zameral na čo najlepší pomer výbavy voči jeho predajnej cene. Preto v ňom nájdeme 5,5-palcový displej s 2K rozlíšením (2560 x 1440 pixelov, 538 ppi), jasom 500 nitov, kontrastným pomerom 1500:1 a NTSC rozsahom farieb. Displej by mal byť dobre čitateľný pri slnečnom svite alebo naopak, v noci.

vernee_apollo

Desaťjadrový procesor Helio X25 je spojený s grafickou jednotkou Mali T880 a dvojkanálovou operačnou pamäťou RAM s kapacitou 4 GB. Nechýba 64 GB eMMC 5.1 interné úložisko.

O výrobu 21 Mpx fotoaparátu pre Vernee Apollo sa postaralo japonské Sony. Ich snímač IMX 230 disponuje PDAF zaostrovaním, ktoré sa zameria na snímaný objekt za 0,17 sekundy. Predná 8 Mpx kamera má 84 stupňový uhol záberu. Samozrejmosťou je 4K záznam videa alebo procesor pre rýchle spracovanie obrazu Imagiq™.

vernee_apollo

3180 mAh akumulátor nabijete na polovicu jeho kapacity za 30 minút. Rýchlosť nabíjania výrobca podmienil bezpečnostnými prvkami. Systém v reálnom čase vyhodnocuje aktuálne napätie, bráni preťaženiu alebo chráni pred prehriatím. Sme radi, že výrobca popri USB – C (OTG podpora) konektore zachoval aj 3,5 mm jack.

vernee_apollo

Vernee Apollo nemá oblúkovité prevedenie vstupov pre signál k anténam ako jeho menší súrodenec Apollo Lite. Napriek tomu sa ale podarilo znížiť ich veľkosť až o 40%. Aj vďaka tomu je 98% konštrukcie zhotovenej z kovu. Počítať môžeme so snímačom odtlačkov prstov alebo podporou pre 4G LTE siete (aj 800 MHz).

vernee_apollo

Aktuálny predpredaj stlačil cenu po prepočte pod 300 eur, konkrétne na približne 270 eur. V balení okrem smartfónu nájdete aj VR box. Všetky detaily už nájdete na stránkach kampane, na oficiálnom webe spoločnosti Vernee. Adresa – http://vernee.cc/vernee-apollo.

Nižšie si môžete pozrieť nedávno zverejnené propagačné video pre model Vernee Apollo.