Úvod Zariadenia Smartfóny značky Homtom a mnohých iných v aktuálnej koncoročnej ponuke zliav!

Smartfóny značky Homtom a mnohých iných v aktuálnej koncoročnej ponuke zliav!

0

Koniec roka sa blíži a mnohí medzinárodní internetoví predajcovia si pri tejto príležitosti určite pripravia dávku zaujímavých zliav a obmedzených ponúk pre svoje produkty.

Prvým takým je everbuying.net, ktorý koncoročnú ponuku spojil s mottom najväčších značiek a zliav. Xiaomi alebo Meizu dobre pozná už asi každý, no neprehliadli by sme ani smartfóny menej známeho výrobcu Homtom.

Nižšie sme vybrali tri, z ktorých jeden je odolnejšieho charakteru do nehostinnejších podmienok, jeden lacný model a jeden drahší, no s výkonnejším čipsetom Helio X20.

Homtom HT20

Homtom HT20 už na prvý pohľad zaujme dizajnom. Odolné kovové telo je opatrené zosilnenými hranami a členením, ktoré slúži ako nárazník pri prípadnom páde. S vodou a prachom si tento smartfón poradí vďaka certifikácii IP68.

4,7-palcový displej si bohate vystačí s HD 720p rozlíšením a optimálny základ predstavuje tiež procesor spolu s kapacitami pamätí. Hovoríme o štvorjadrovom čipsete MediaTek MTK6737 s taktom jadier 1,3 GHz.

zliav

Operačná pamäť RAM má kapacitu 2 GB a 16 GB úložisko sa dá rozšíriť o ďalších 64 GB vďaka podpore pre microSD karty. 3500 mAh batéria vďaka menej náročnému čipsetu pokryje celodenné potreby používania smartfónu. Homtom HT20 pracuje aj v 800 MHz 4G LTE pásme používanom u nás.

>>> Zobraziť Homtom HT20 <<<

Homtom HT16

Ak hľadáte úplný základ alebo sekundárny smartfón, uspokojiť vás môže Homtom HT16. Vzhľadom na cenu, ktorá len ľahko prevyšuje 50 eur, nemôžete čakať veľa.

Smartfón je napriek tomu vybavený novšou verziou OS Android Marshmallow a štvorjadrovým procesorom MediaTek MTK6580 s taktom jadier 1,3 GHz. Skromnejšia 1 GB operačná pamäť RAM pracuje s 8 GB internou pamäťou.

smartfóny

Z 5 Mpx zadného fotoaparátu výrobca vytiahol 8 Mpx rozlíšenie pomocou softvérovej interpolácie. Displej má 5,0 palcov a HD 720p rozlíšenie. V tomto prípade si ale budeme musieť vystačiť iba s 3G konektivitou. Používanie spríjemnia gestá, ktoré fungujú aj pri vypnutej obrazovke. Môžete nimi okamžite aktivovať fotoaparát, prehrávač hudby alebo otvoriť rôzne aplikácie.

>>> Zobraziť Homtom HT16 <<<

Homtom HT10

Pre náročnejších je určený HOMTOM HT10 so stále atraktívnou 200 eurovou cenovkou. 5,5-palcový displej sa potýka s FHD 1080p rozlíšením a pod kapotou nájdeme v úvode spomínaný čipset Helio X20 (GPU Mali T880), ktorý má až desať jadier.

Smartfón je ako stvorený pre fotografovanie. Svedčí o tom 21 Mpx fotoaparát renomovaného japonského výrobcu Sony, ktorý je doplnený 8 Mpx prednou širokouhlou kamerou.

Uniformný dizajn štíhleho celokovového tela možno nezaujme, za pozornosť však stoja pamäte. 4 GB RAM-ka zabezpečí hladký chod aplikácií uložených v 32 GB pamäti, alebo poprípade na podporovanej 128 GB pam. karte.

Snímač odtlačkov prstov na zariadení nenájdete. Namiesto neho tu je rovno skener očnej dúhovky, ktorý sa nachádza nad displejom. Opäť budete používať OS Android 6.0 Marshmallow alebo 800 MHz 4G LTE pásmo.

 >>> Zobraziť Homtom HT10 <<<

Celú koncoročnú ponuku rôznych smartfónov, inteligentných hodiniek, tabletov ale iných smart zariadení nájdete v odkaze nižšie.

>>> Zobraziť koncoročné zľavy pre smart zariadenia <<<