Úvod Zariadenia Smartphony Čínsky Black Friday štartuje. Xiaomi Mi 5s, Meizu MX6 a ďalšie TOP...

Čínsky Black Friday štartuje. Xiaomi Mi 5s, Meizu MX6 a ďalšie TOP smartfóny v ponuke!

1

Black Friday, teda čierny piatok sa v USA nesie v spojení s masívnou nákupnou horúčkou, počas ktorej kamenné predajne predlžujú otváracie hodiny a pripravujú rôzne akcie.

Black Friday je vlastne piatok po Dni vďakyvzdania (vždy štvrtý v novembri) a už niekoľko rokov sa nákupná horúčka netýka len kamenných predajní ale aj tých internetových. Napríklad Amazon a eBay v tento deň odošlú niekoľko miliónov balíkov.

Čínski predajcovia sa po 11.11, sviatku nezadaných, pustili aj do svojho čierneho piatku. Nakupovať online sa dá predsa po celom svete a tovaru chtivých záujemcov môže zaujať aj neamerická ponuka.

Čínsky medzinárodný predajca GearBest už spustil vlastnú obdobu čierneho piatku, ktorú tradične spojil so smartfónmi a gadgetmi s priaznivými cenami. Zariadení je k dispozícii niekoľko desiatok, no hneď v úvode môžete natrafiť na bestsellery.

Xiaomi Mi 5s s cenou 298 eur (strieborné prevedenie) je určite zaujímavý, pričom ide verziu so 64 GB interným úložiskom. Vylepšený „s“ model dostal výkonnejší procesor Snapdragon 821, 3 GB kapacitu operačnej pamäte alebo ultrazvukový snímač odtlačkov prstov.

Displej zostal rovnaký ako u predchodcu. Ide o 5,15 palcový panel s FHD 1080p rozlíšením a jasom 600 nitov. 3100 mAh batériu nabijete pomocou USB typ C konektora a zážitky zachytíte pomocou 12 Mpx PDAF fotoaparátu. Na sklade zostávalo v čase písania tohto článku ešte 185 kusov strieborného Xiaomi Mi 5s so spomínanou cenou.

xiaomi-mi-5-1

Po dlhšom čase medzi zľavami radi vidíme skutočne podarený Meizu MX 6. Čipset Helio X20, 4 GB RAM alebo 32 GB pamäť pre dáta dopĺňa tlačidlo typické mTouch so snímačom odtlačkov prstov. To je umiestnené pod 5,5 palcovým displejom s FHD 1080p rozlíšením.

Najvýhodnejšie vychádza opäť strieborné prevedenie s cenou necelých 254 eur. K dispozícii zostáva ešte cez 20 kusov a zľava na ne potrvá necelé tri dni. Vážni záujemcovia by tak nemali čakať.

meizu_mx6

Hneď v úvode síce môžeme vidieť nemenej známy ASUS ZenFone 3, ten nás však príliš neohúril softvérom, preto by sme ho obišli. V ponuke ale môžeme vidieť model UMi Super, ktorý nás naopak svojou výbavou voči cene veľmi príjemne prekvapil. Dostupných je zatiaľ 131 kusov s cenou ani nie 160 eur.

Ani pri takto lacnom zariadení nebude chýbať USB typ C, dobre vyladený Android 6.0 Marshmallow alebo 32 GB ROM spojená s čipsetom Helio P10 a 3 GB operačnou pamäťou. 5,5″ FHD 1080p displej chráni odolné sklo Gorilla Glass 3 a našincov určite poteší podpora pre 800 MHz 4G LTE pásmo.

umi-super-7

V ponuke nájdete tiež napríklad Ulefone Power s cenou okolo 130-tich eur, Elephone S7, ktorý akoby z oka vypadol smartfónu Galaxy S7 od Samsungu a určite by sme nevynechali ani Vernee Mars s cenou pod 200 eur.

Kompletnú nádielku nájdete na adrese https://goo.gl/u69w4Z alebo v odkaze nižšie.

>>> Deň vďakyvzdania u GearBest <<<