Úvod Aplikácie Adobe aktualizovalo aplikáciu Acrobat Reader. Pribudol užitočný skener dokumentov

Adobe aktualizovalo aplikáciu Acrobat Reader. Pribudol užitočný skener dokumentov

0

Mobilná aplikácia Adobe Acrobat Reader je po poslednej aktualizácii oveľa použiteľnejšia. Jej funkcie sú silne zamerané na prácu s PDF formátom, s ktorým sa mnohí z nás stretávajú denne.

Aplikácia prichádza s funkciou skenera, ktorý nám umožní zosnímať akýkoľvek dokument a previesť ho do formátu PDF. Skener ale nezostal len pri dokumentoch. Dokáže v podstate zosnímať čokoľvek a previesť to do spomínaného formátu. Tabuľky, obrázky, grafy, rukou písané poznámky…všetko môžete následne uložiť do pamäte zariadenia alebo zdieľať s ostatnými.

Pokiaľ ste niekedy s fotoaparátom smartfónu snímali text určite viete, že nie vždy sa ho podarilo zachytiť čitateľný a ostrý. Vývojári aplikácie mysleli aj na tento problém. Špeciálny algoritmus aplikácie vylepší ostrosť textu a upraví perspektívu tak, aby bol snímaný text digitalizovaný v čo najlepšej kvalite.

adobe-1

Funkciu netreba zapínať a funguje automaticky pri snímaní prostredníctvom fotoaparátu v rámci aplikácie. Aktualizovaná verzia aplikácie sa už nachádza v obchode Google Play. Pokiaľ pracujete s písomnosťami, určite ju minimálne vyskúšajte. Môže vám byť prospešná.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader“]