Úvod Zariadenia Vylepšený OnePlus 3T bude oproti pôvodnej verzii drahší

Vylepšený OnePlus 3T bude oproti pôvodnej verzii drahší

2

Už dávnejšie je známe, že čínska spoločnosť OnePlus plánuje vylepšiť ich obľúbený model smartfónu s označením OnePlus 3. Nemalo by ísť ale priamo o novú generáciu zariadenia. 

Zmeniť by sa mal čipset, pričom OnePlus 3T dostane do výbavy výkonný Snapdragon 821. Výrobca bude vo výrobe taktiež pokračovať s Optic AMOLED displejmi. Možno sa dočkáme aj navýšenia rozlíšenia, zo súčasných FHD 1080p na QHD 1440p.

Zatiaľ nie je jasné, kedy približne sa tento vylepšený model objaví v ponuke výrobcu v ich oficiálnom internetovom obchode, ktorý je dostupný aj pre Európu. Spoločnosť OnePlus sa rozhodla smartfón OnePlus 3 inovovať napriek tomu, že sa veľmi dobre predáva.

Dopyt po zariadení neutícha a výrobca nestíha produkovať nové kusy. Mnohí zákazníci sa tak musia chtiac nechtiac potýkať s predĺženými lehotami dodania, ktoré sa môžu počítať až na týždne.

OnePlus3

Oživenie smartfónu OnePlus 3 lepšou konfiguráciou sme vítali. Prípadní záujemcovia, ktorých je stále viac ako dosť, budú môcť siahnuť v podstate po tom istom zariadení, no s lepším výkonom. Otázna stále zostávala cena, ktorá sa mala od pôvodného OnePlus 3 líšiť len minimálne, respektíve vôbec.

Dobre informovaný zdroj menom Evan Blass najnovšie uviedol, že OnePlus 3 bude drahší o 80 dolárov. Súčasný model stojí 400 dolárov a ak sa pozrieme do európskeho e-shopu, vidíme cenu 399 eur. Môžeme teda odhadovať, že európska cena modelu OnePlus 3T sa zastaví na 479 eurách. Takéto navýšenie je už citeľné a niektorých záujemcov určite odradí. Po spustení predaja uvidíme do akej miery.