Úvod Smartphony Predstavenie BLU Pure XR: Nový vlajkový model bude predstavený už čoskoro. Objavila sa...

BLU Pure XR: Nový vlajkový model bude predstavený už čoskoro. Objavila sa cena a parametre

0

Čínsky výrobca BLU je známy hlavne vďaka produkcii lacných smartfónov, ktoré sú vzhľadom na cenu sprevádzané rôznymi kompromismi. Tento výrobca však plánuje uvoľniť aj niečo lepšie. 

Sám výrobca potvrdil predstavenie nového vlajkového modelu označením Pure XR. Tento model uzrie oficiálne svetlo sveta už 29. augusta. Avizovaná predajná cena neprekročí hranicu 300 dolárov, konkrétne sa hovorí o 299-tich dolároch. Samozrejme ide o cenovku určenú pre domáci čínsky trh.

BLU Pure XR dostane do výbavy 4 GB kapacitu operačnej pamäte RAM a zrejme snímač odtlačkov prstov v domovskom tlačidle pod displejom. Naznačuje to oficiálne zverejnený obrázok nového smartfónu. Zo zatiaľ neoficiálnych špecifikácií určite zaujme 5,5-palcový Super AMOLED displej a 16 Mpx fotoaparát s veľmi nízkou clonou f/1.8 a kombináciou PDAF a laserového zaostrovania. Vpredu by sme mali nájsť 8 Mpx selfie snímač.

BLU Pure XR

MediaTek Helio P10 bude mať na starosti výkon a o výdrž sa pre zmenu postará 3000 mAh batéria. Očakávať môžeme tiež 64 GB interné úložisko a Android vo verzii 6.0.1 Marshmallow. Výrobca BLU na svojej oficiálnej Facebook stránke dokonca spustil súťaž o toto zatiaľ nepredstavené zariadenie. Celkovo sa bude súťažiť o tri zariadenia BLU Pure XR. Odkaz pre zapojenie do súťaže aj s podmienkami nájdete na spomínanej FB stránke. Stačiť vám bude vaše meno, e-mail a dátum narodenia.