Spoločnosť Vernee sa netají tým, že chce svoj, vôbec prvý smartfón s desať jadrovým čipsetom ponúknuť hlavne európskym zákazníkom. Tí podľa nich ocenia maximálnu možnú výbavu za stanovenú cenu.

Vernee Apollo Lite bol od svojho predstavenia v predpredaji a prvé kusy sa začali zákazníkom odosielať už pred pár dňami, presne 10. júla. Ako už iste viete, model Apollo Lite je vybavený desať jadrovým procesorom Helio X20, ktorý pracuje vrámci architektúry troch klastrov.

Apollo Lite

Cieľom je čo najlepšia optimalizácia výkonu a spotreby energie, podľa druhu konkrétneho zaťaženia. Medzi generačne došlo k úspore energie až o 30 %. Smartfón si odniesol z testovacieho štandardu AnTuTu skóre takmer 95 000 bodov.

apollo lite

Čipset dopĺňa 4 GB operačná pamäť RAM a 32 GB interné úložisko. Vernee Apollo Lite beží na čistej forme Androidu 6.0 Marshmallow, takže hladký chod systému je zaručený. Výrobca dbá tiež na aktualizácie, čoho dôkazom je 100 eurový model Thor, ktorý obdržal v krátkom čase už tretiu OTA aktualizáciu.

TIP: Vernee Thor: Najlepší Android smartfón do €100?

Ak na internete radi sledujete obľúbené „unboxing“ videá z rozbaľovania smartfónov, určite si nenechajte ujsť ani to od Vernee. V takmer päť minútovom videu sa zoznámite s obsahom balenia, nechýba strhávanie ochranných fólií, prehliadka konštrukčných detailov a prvé zapnutie zariadenia.

Keďže je stále mesiac júl, Vernee Apollo Lite je každý piatok v tomto mesiaci k dispozícii za zníženú cenu 199 dolárov, oproti štandardným 229 dolárom. Dostupných je tak ako predošlý piatok, len 100 kusov za túto dočasne zníženú cenu.

Podľa nášho času sa akcia spustí v poobedňajších hodinách a nájdete ju na adrese: vernee.cc/vernee-big-time, alebo priamo u licencovaného predajcu TomTop na: tomtop.com/vernee.

Vernee Apollo Lite shop