Úvod Konkurencia Ak Microsoft nedokáže na váš notebook nainštalovať Windows 10, dá vám nový

Ak Microsoft nedokáže na váš notebook nainštalovať Windows 10, dá vám nový

3

Deadline Microsoftu pre aktualizáciu na Windows 10 zdarma sa blíži. Je totiž už 29. júla, do ktorého môžete svoj systém aktualizovať na ich najnovšiu verziu operačného systému. Čo však máte spraviť vtedy, ak sa o to pokúšate no nový Windows 10 sa tam jednoducho nainštalovať nedá?

Server Neowin informoval o šikovnej akcii, ktorú spustil Microsoft len pred pár dňami. Kamenné obchody Microsoftu (áno, nie je ich veľa) momentálne ponúkajú inštaláciu Windows 10 zadarmo. Ak by sa to ich technikom do záverečnej nepodarilo, dostanete nový, 15-palcový Dell Inspiron. Takáto akcia bude dostupná od teraz do 29. júla.

Dôležité malé písmenká

Samozrejme, nemôžeme zabudnúť na malé písmenká, ktoré sú dôležitejšie než samotná akcia. Inštalácia zadarmo platí na jeden kus techniky, ktorý spĺňa požiadavky pre Windows 10 (ak taký nemáte, Microsoft vám môže ponúknuť 150-dolárový poukaz na kúpu nového). Zároveň svoj notebook musíte priniesť pred obedom a nakoniec, ponuka platí len pre americký a kanadský trh. Smola. Medzi podmienkami sa nachádza aj fakt, že zariadenie musí bežať na Windows 8 alebo Windows 8.1.

Tak čo na to hovoríte? Akcia celkom podarená, no nie? Škoda len, že nič takéto ani zázrakom nezavíta na starý kontinent.