Úvod Výrobcovia Smartfón s nepriestrelným displejom? Neuveríte, aký je lacný!

Smartfón s nepriestrelným displejom? Neuveríte, aký je lacný!

1

Dnes tu máme opäť ďalšiu obrovskú akciu na čínsky smartfón. Tentokrát sa jedná o produkt spoločnosti Leagoo, teda konkrétne model M5, ktorý je momentálne vo výhodnej ponuke v čínskom e-shope Everbuying.net.

od zajtra (14.7.2016) môžete využiť akciovú ponuku na Leagoo M5. Ak sa vám teda tento extrémne odolný smartfón zapáči, neotáľajte. Akciová cena 54,24 EUR totiž platí len pre prvých 200 kusov.

Aj keď je cena naozaj nízka, na výkone smartfónu sa to odzrkadlilo minimálne. Smartfón ponúka štandardný 5,0-palcový displej s HD rozlíšením (1280 x 720), ktorý je navyše chránený 2.5D ochranným sklom Gorilla Glass 4, čo len pridáva na spomínanej výbornej odolnosti.

leagoo_1

V jeho výbave takisto nechýba ani ultrarýchly snímač odtlačkov prstov s reakčným časom 0,19 sekundy či dvojica fotoaparátov. Hlavnému fotoaparátu na prednej strane bolo pridelených 8 Mpx a clona f/2.0. Predná selfie kamera bola vybavená 5 Mpx.

Čo sa týka vnútorného vybavenia, nájdete tu procesor z dielne MediaTek (MTK6580A) so štyrmi jadrami o takte 1,3 GHz, ktorý spolupracuje s 2 GB operačnou pamäťou RAM. Nesmie samozrejme chýbať ani grafický procesor Mali-T720 a pamäť pre užívateľa, ktorej kapacita dosahuje 16 GB. Ak by to však nestačilo, žiadny problém. Je totiž možné ju rozšíriť o MicroSD kartu až do 128 GB. Svoje právoplatné miesto tu má aj batéria s kapacitou 2300 mAh.

leagoo_2

Ako sme už spomínali, smartfón Leagoo M5 sa vyznačuje extrémne odolným telom a nepriestelným displejom. Pri dvíhaní zo zeme tak nemusíte len s malou dušičkou dúfať, že na jeho displeji nenájdete čerstvo nainštalovanú „aplikáciu pavúk“ či iné škrabance. Odolná konštrukcia je navyše aj elegantná, s váhou 179 gramov a rozmermi 14,17 x 7,13 x 0,87 centimetrov.

Plusový bod pre Leagoo M5 patrí aj za OS Android 6.0 Marshmallow, no prideliť mu musíme aj mínusový, a to za absenciu podpory LTE pripojenia.

Myslíme si však, že vzhľadom k nízkej cene sú tieto špecifikácie naozaj veľmi slušné, čo myslíte vy? Ak vás teda tento fešák zaujal, navštívte stránku e-shopu Everbuying.net.

Zobraziť kompletné informácie o Leagoo M5