Úvod Zaujímavosti Obchodovanie na Slovensku: 100% prirážka na príslušenstvo, ktoré stojí 30€

Obchodovanie na Slovensku: 100% prirážka na príslušenstvo, ktoré stojí 30€

30

Máme to tu opäť. Český obchodík, ktorý vie, ako na poriadny zárobok z jedného zariadenia. Stačí naň nalepiť obrovskú prirážku a už len čakať, kto sa chytí.

Taký je príbeh najnovšieho inteligentného náramku Xiaomi Mi Band 2, ktorý je dostupný len pár dní. Stihol sa prepracovať už aj na Slovensku, no ako ste nás upozornili, za poriadne mastnú sumičku. Za exkluzivitu si budete musieť zaplatiť slušné peniažky.

Koľko, pýtate sa? Xiaomi Mi Band 2 v čínskych obchodoch stojí od 27 do 35 EUR. Slovenské zastúpenie eshopu Beryko.sk ho do svojej ponuky zaradil za šťavnatých 70,7 EUR. Presne tak, za dvakrát viac, ako tomu je inde.

Rýchle vyhľadanie v Heureke odhalilo, že 70,7€ je skutočne najnižšia cena na Slovensku
Rýchle vyhľadanie v Heureke odhalilo, že 70,7€ je skutočne najnižšia cena na Slovensku

Prečo? To práve zisťujeme, no jedno je jasné. Zatiaľ sa nenechajte nachytať, už čoskoro budete mať k dispozícii viac alternatív, za rozumnejšie ceny. Hneď, ako získame vyjadrenie obchodu budeme tento článok aktualizovať.

Pýtali sme sa hlavne na fakt či pri zadávaní ceny nedošlo ku chybe, keďže aj takéto veci sa môžu stať. Vzhľadom na to, že v Česku sa rovnaký náramok predáva takmer rovnako draho – 1 890 Kč – to však vidíme skôr na zámerné navýšenie a nie chybu pre slovenskú odnož obchodu.

Aktualizácia 14.6. 12:00: Obchod Beryko potvrdil, že cena je správna.

Vďaka všetkým za tip!