Sociálna sieť Facebook ponúka asi najširšie možnosti reagovania na príspevky zo všetkých sociálnych sietí a diskusných platforiem. Komentovať môžeme textom, emotikonami, nálepkami, fotografiami, obrázkami a po novom aj videom.

S novinkou prišli vývojári a programátori na už 50. ročníku udalosti Facebook Hackathon, ktorá sa konala začiatkom roka. Na tejto udalosti vývojári a softvéroví inžinieri prezentujú svoje nápady a doslova sa pretekajú v rôznych programátorských disciplínach.

Novinka sa predstaviteľom Facebooku zapáčila a po dôkladnom testovaní ju aktuálne uviedli pre všetkých používateľov tejto sociálnej siete na celom svete. Videokomentáre môžete pridávať pod príspevky od priateľov, skupín, stránok a pod udalosti. Novinkou nedisponuje len desktopové rozhranie, ale aj appky pre iOS a Android.

Facebook
© androidcentral.com

Predstavitelia Facebooku si od videokomentárov sľubujú pútavejšie a pôsobivejšie rozhovory. Užívatelia Facebooku už v minulosti dokázali, že vedia byť viac, ako kreatívni. So zavedením emoji :Poop: (usmiaty exkrement) došlo doslova k spamovaniu rôznych príspevkov týmto symbolom a prevádzkovatelia stránok boli poriadne frustrovaní. Ak pod svojim príspevkom po novom uvidíte namiesto konštruktívneho textového komentára šesť videí, nečudujte sa.