Úvod Zaujímavosti Neviete čo na deň otcov? Máme pre vás perfektné a lacné tipy,...

Neviete čo na deň otcov? Máme pre vás perfektné a lacné tipy, ktoré budú zaručene fungovať

1

Na deň otcov sa v porovnaní s dňom matiek až tak nemyslí, aj keď by to tak v žiadnom prípade nemalo byť. Ocko je vždy len jeden a preto by sme mu mali špeciálny deň, ktorý mimochodom oslavuje spolu so svetovým dňom žonglovania, spríjemniť čo najviac to ide. Čo by ho ale potešilo? Poďme sa na to pozrieť, máme pár tipov.

Nový smartfón

Nie je nič lepšie než nový smartfón. Či už má starý hlúpy telefón alebo len starý smartfón, čisto nový telefón mu určite zdvihne náladu. Obchod Everbuying.net v tomto smere ponúka niekoľko zaujímavých možností.

vernee_thor

Medzi tie najzaujímavejšie patrí napríklad Vernee Thor, pravdepodobne najlepší lacný smartfón na trhu. Kúpite ho už od 96 EUR. Zabudnúť nemôžeme ani na Ulefone Power s 6 050 mAh batériou s poriadnou výdržou za 132 EUR či Doogee F5 s krásnym dizajnom a cenou 105 EUR.

Vymakané príslušenstvo

Potešiť ho môžete ale aj príslušenstvom. Skúste sa napríklad pozrieť na perfektný výber smart hodiniek, ktoré sú často lepšie spracované než tie, ktoré sa predávajú na Slovensku. Ak váš tato nie je veľmi technický tip, na výber máte aj niekoľko zaujímavých outdoorových tipov. Či už je to taška, nafukovací vak ako stvorený na túry či húpacia sieť.

Asi každý ale ocení aj kvalitnú externú nabíjačku s 10 000 mah kapacitou, kameru do auta alebo USB rozštvorku pre lepšiu organizáciu káblov. Toto a oveľa viac nájdete v akcii, ktorá končí 29. júna, teda na deň otcov.

20% zľava na všetko

Počas 29. júna bude platiť aj špeciálny kupón, ktorý cenu zakúpeného tovaru ešte ďalej zíži o 20 %. Ak sa teda rozhodnete nakúpiť veci až 29. júna, zadávajte kupón EB16DAD.

>>> Zobraziť celú ponuku pre deň otcov<<<