Úvod Anketa VÝSLEDKY: Akú značku telefónu nosíte vo vrecku?

VÝSLEDKY: Akú značku telefónu nosíte vo vrecku?

8

Pred týždňom sme sa vás opýtali jednoduchú otázku. Akú značku telefónu nosíte vo vrecku? Ktorý výrobca si získal vaše srdiečko a dôveru? Podľa výsledkov z našej krátkej a jednoduchej ankety, do ktorej sa zapojilo takmer 3 000 čitateľov to vyzerá tak, že máme jasného víťaza.

Na prvom mieste nie je nikto iný ako juhokórejský gigant, Samsung. Jeho zariadeniam dôveruje až 27 % (808 hlasov) našich čitateľov. To je poriadny kusisko koláča, ktorý sa zhoduje aj s globálnymi štatistika.

Prekvapivo sa na druhom mieste14 % (417 hlasov) umiestnil Sony. Píšem prekvapivo, lebo podľa najnovších štatistík mal byť na tomto mieste či už Lenovo alebo Huawei. Vďaka ich relatívne lacným, výkonným a dizajnovo podareným kúskom ako napríklad v prípade P8 Lite sa na Slovensku vyšvihli poriadne vysoko. Vďačia tomu samozrejme aj operátorom, ktorí si ich obľúbili a ponúkajú ich k svojim najpopulárnejším paušálom.

Na treťom mieste, verte či nie, sa umiestnil Apple. Na základe našich interných štatistík sme predpovedali veľký úspech. Fakt, že ho označilo až 384 čitateľov nám len potvrdil, že medzi nami sú aj majitelia iOS zariadení. Vitajte a cíťte sa tu ako doma!

Medzi najmenej využívané značky patrí napríklad CAT (3 hlasy), Acer (12 hlasov), BlackBerry (23 hlasov) či ASUS (65 hlasov) a HTC (112 hlasov). Bude zaujímavé sledovať či nové modely, ako fantastický HTC 10 zmení toto rozloženie. Zároveň je pekné vidieť, že výrobca ako Xiaomi pomaly ale isto dokáže konkurovať veľkým menám ako Huawei či LG.

Tak čo, čakali ste podobné výsledky?

[yop_poll id=“76″]