Úvod Zaujímavosti Web so šteklivým obsahom ponúka odmenu 25 000 dolárov. Stačí nájsť dieru

Web so šteklivým obsahom ponúka odmenu 25 000 dolárov. Stačí nájsť dieru

1

Zaujíma vás bezpečnosť internetových stránok? Viete odhaliť bezpečnostné diery na rôznych webstránkach? Práve vy teraz môžete vyhrať až 25 tisíc dolárov v novej iniciatíve jednej z najväčších porno webov na svete. Informoval o tom server Živě.

Je pravda, že veľa webstránok s erotickým obsahom beží hlavne vďaka reklame, ktorá je často klamlivá a navádza na malware. Zároveň sa však niektoré weby, ako Pornhub, snažia svojich používateľov chrániť.

Aj v tomto duchu vypísal Pornhub verejnú súťaž, ktorej súčasťou je sladká odmena. Ak na serveroch *.pornhub.com nájdete nejakú zraniteľnosť, nahlásite ju do 24 hodín od objavenia a priložíte k tomu aj nejakú dokumentáciu, Pornhub vás odmení. Podmienkou je, aby ste nepoškodili server, zničiť môžete maximálne váš účet.

Minimálna odmena, ktorú bude server vyplácať je 50 dolárov, maximálna zas 25 000 dolárov. To, koľko dostanete bude posudzovať vedenie Pornhubu. Ak sa váš objav bude kvalifikovať, vyplatia vás cez server HackerOne, ktorý sa na takéto platby špecializuje.