Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi vyrobil tablet, ktorý sa premení na robota Transformers

Xiaomi vyrobil tablet, ktorý sa premení na robota Transformers

Spoločnosť Hasbro a čínsky výrobca Xiaomi spustili crowdfundingovú kampaň na výrobu tejto hračky.

2

Xiaomi a Hasbro prišli s krásnym znovuzrodením Soundwave, Transformera, ktorý sa dokáže premeniť na nahrávač mikrokaziet. Obe spoločnosti spojili svoje sily, aby vyrobili 190 milimetrovú verziu robotov Decepticon.

Viceprezident Xiaomi pre medzinárodný trh, Hugo Barra na svojom Facebooku prezradil, že ich tím spravil všetko potrebné pre to, aby hračka vyzerala a pôsobila presne tak, ako ich Xiaomi Mi Pad 2. Aby ste si robota zložili a rozložili, budete musieť zapojiť veľa nervov a trpezlivosti. Zloženie a rozloženie totiž pozostáva z 30-tich krokov, no práve to je na tom tá zábava, no nie?

Samozrejme, najlepšie by bolo, ak by ten tablet fungoval. Samozrejme ide len o hračku a tak sa budete musieť uspokojiť len s jej dekoračným využitím. Takýto špeciálny transformer vás vyjde na približne 23 EUR, resp. to je najnižšia suma v crowdfungovej kampani, za ktorú vám to spoločnosť zašle.

V kampani sa doteraz vyzbieralo takmer 4-krát toľko, ako si výrobcovia stanovili. Chceli by ste ho mať vo svojej zbierke aj vy? My teda určite áno!