Úvod Anketa VYHODNOTENIE: Najviac sa tešíte na Galaxy Note 6, iPhone 7 a Nexus...

VYHODNOTENIE: Najviac sa tešíte na Galaxy Note 6, iPhone 7 a Nexus 2016!

3

V roku 2016 sme sa zatiaľ stretli s niekoľkými veľmi zaujímavými a pôsobivými zariadeniami. Od Samsung Galaxy S7 a S7 edge, až po LG G5, HTC 10 a Huawei P9. Výrobcovia to hneď zo začiatku roka zobrali pekne zhurta a preto sa veľmi tešíme na to, čo pre nás ešte majú pripravené.

Všetci z nás majú svoj osobitý vkus a štýl a preto sa tešíme na rôzne zariadenia. Ktoré to však budú? Bude to nástupca Galaxy Note 5, väčší Galaxy S7 edge, nový Nexus (možno od HTC) či dokonca nový iPhone 7/iPhone 7 Pro?

Po sčítaní hlasov máme jasného víťaza. Vy, naši čitatelia ste nám jasne dali vedieť, že zariadenie, na ktoré sa tešíte najviac je Samsung Galaxy Note 6, nový phablet, ktorý má byť predstavený začiatkom jesene tohto roku. Prekvapivé ale je, že na druhom mieste sa umiestnil iPhone 7, resp. jeho väčšia, poprípade výkonnejšia verzia.

Na treťom mieste skončil nový Nexus 2016, ktorý by v spolupráci s Google mohol navrhnúť a vyrobiť taiwanský výrobca HTC. Na nižších pozíciách sa umiestnili zariadenia ako Sony Xperia X Premium či Galaxy S7 edge+, ktoré získali po 65, resp. 34 hlasov. Najmenšiu pozornosť si vyslúžili zariadenia od Motoroly.

[yop_poll id=“75″]