Úvod Novinky TOP príslušenstvo pre iPad a iné tablety, ktoré musíte mať!

TOP príslušenstvo pre iPad a iné tablety, ktoré musíte mať!

0

Po rýchlej analýzy návštevnosti vieme, že drvivá väčšina z vás vlastní Android smartfón. Zároveň ale vieme, že pri tabletoch je situácia odlišná. Namiesto Android tabletov sa mnohí majitelia Android telefónov obracajú na iPad od Apple. Prečo? Ťažko povedať, Apple ho asi skutočne vychytal a preto vyhovuje tak veľkému počtu ľudí.

Aj preto sme sa v spolupráci s obchodom Gearbest rozhodli, že vám prinesieme najlepšie príslušenstvo nielen pre iPad, ale celkovo pre tablety. Samozrejme, nie všetko bude sedieť na všetky modely, no veríme, že si z ponuky niečo vyberiete. Tak poďme na to!

Pero, držiak či klávesnica

stylusČo by to bol za tablet bez stylusu, teda dotykového pera? Práve jedno také si môžete objednať priamo z GearBest. Okrem toho, že ponúka kvalitnú konštrukciu je aj krásne a elegantné. Cena? Ani sa nepýtajte, stojí len 1,70 EUR. Poštovné je samozrejme zadarmo

Druhým zaujímavým príslušenstvom, ktoré bude sedieť nielen na iPad, ale aj na ostatné tablety je stojan. Tento univerzálny stojan je vyrobený z hliníka, môžete si ho natáčať či otáčať a váš tablet v ňom bude držať pevne a hlavne bezpečne. A cena? Tá je na hladine 6,73 EUR, čo je veľmi, veľmi priaznivá hodnota.

klavesnica-zosit

Klávesnica alebo zošit? Prečo nie oboje? Táto Bluetooth 3.0 klávesnica od BOW za 19,77 EUR ponúka rýchly prístup k pohodlnému písaniu na cestách. Po dopísaní ju stačí pokladať do zošita a zastrčiť späť do tašky. Rovnaká firma zároveň ponúka aj riešenie špeciálne ušité pre iPad 2/3/4. Ide o puzdro so stojanom, ktoré zároveň slúži ako klávesnica. Stojí 24,26 EUR, teda len zlomok toho, čo si pýtajú známejší výrobcovia. Šikovné!

prislusenstvo-2

Ešte viac

Na výber toho máte oveľa viac. Či už klávesnice špeciálne pre iPady, nálepky na zadnú stranu či univerzálne stojany pre hodinky a telefón. Mrknite na celú ponuku

>>>Zobraziť celú ponuku príslušenstva pre tablet<<<