Úvod Výrobcovia HTC HTC Sense 8 UI na prvých záberoch: Príde s “freestyle” domovskou obrazovkou

HTC Sense 8 UI na prvých záberoch: Príde s “freestyle” domovskou obrazovkou

4
HTC má svoju novú vlajkovú loď predstaviť už 12. apríla. Ani fakt, že sme už tak blízko k predstaveniu nezastavuje príliv nových informácií. Tentokrát sa nepozrieme na hardvér smartfón ale na jeho softvérovú výbavu.

Na internete sa totiž objavilo niekoľko screenshotov, ktoré nám majú predstavovať novú verziu používateľského rozhrania HTC Sense 8 a že ide v porovnaní s predchádzajúcou zmenou o poriadny rozdiel!

Najväčšou zmenou sú tzv. „freestyle štýly,“ ktoré si môžete prispôsobiť podľa seba. Umožňujú vám poukladať si ikonky a widgety kdekoľvek chcete, vďaka čomu naozaj môžete spraviť freestyle. Okrem toho budete pravdepodobne vedieť meniť aj štýly samotných ikoniek čo síce ponúkajú aj launchery tretích strán, pri vstavaných riešeniach to až tak časté nie je.

Vyzerá to tak, že Sense 8 sa možno inšpiroval voľnosťou laucherov ako Apex či Nova, do akého rozsahu to tak bude a či vôbec sa dozvieme už čoskoro. Nakoniec, na screenshotoch nevidíme tlačidlá pre navigáciu, čo opäť potvrdzuje, že výrobca pravdepodobne siahol po kapacitných tlačidlách.

HTC-Sense-8-UI-screenshot-1
HTC-Sense-8-UI-screenshot-2
HTC Sense 8.0
HTC-Sense-8-UI-screenshot-4