Spoločnosť Acer dnes na tlačovom podujatí v meste New York informovala o novom smartfóne, ktorého názov skôr pripomína nejaký čistiaci prostriedok. Acer Liquid Zest Plus sa bude pohybovať v cenovej hladine 250 dolárov a ponúkne zaujímavú výbavu. 

Výrobca neprezradil všetky parametre. Tie si zrejme necháva na neskôr na prípadné celosvetové uvedenie. Jedna podstatná špecifikácia ale určite púta pozornosť. Ak túžite po smartfóne, ktorý večer nekričí po nabíjačke, práve Acer Liquid Zest Plus môže byť tou správnou voľbou. Výrobca ho vybavil až 5000 mAh batériou a táto „veľkosť“ sa ani neodzrkadlila na dizajnových kompromisoch.

Zariadenie bude ponúkať 5,5-palcový displej so zatiaľ neznámym rozlíšením. Potichu sa modlíme za 1080p FHD prevedenie, no 720p HD variant je viac ako pravdepodobný. Výrobca sa taktiež nezmienil o pohonnej jednotke. Vzhľadom na cenovú reláciu by sme mohli hádať napríklad použitie čipu Snapdragon 410. Očakávať môžeme 2 GB kapacitu operačnej pamäte RAM.

acer

Zaujímavý sa javí aj zatiaľ bližšie nešpecifikovaný fotoaparát. Ten pre zaostrovanie využíva rovno tri technologické prvky. Ide o laser, fázovú detekciu a ostrenie prostredníctvom snímania hodnôt kontrastu. Výrobca bol až príliš stručný, no hneď ako sa dozvieme viac informácií, určite vám ich prinesieme.

Už len spomínaná kapacita batérie a cena robí z tohto smartfónu zaujímavý predajný artikel.