Úvod Novinky Xiaomi Mi4 za nečakane nízku cenu. Lepší telefón v tejto cene asi...

Xiaomi Mi4 za nečakane nízku cenu. Lepší telefón v tejto cene asi nekúpite

7

Z pozorovania ľudí okolo mňa, ako aj vás, našich čitateľov je zjavné, že mnohí presedlali z drahých vlajkových lodí na oveľa lacnejšie alternatívy prichádzajúce z ďalekej Číny. Jedným z takýchto zariadení je aj Xiaomi Mi4, osvedčený model, ktorý si získal srdcia miliónov ľudí.

Prečo aj nie? Jeho výbava je jednou z najlepších v kategórii. V kombinácii s perfektnou zľavou sa tak z neho môže stať zariadenie, ktorému jednoducho neodoláte. Ako veľmi lákavé je? Tak čítajte ďalej.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Xiaomi Mi4<<<

Za 141 EUR, čítate dobre, 141, získate smartfón s 5,0-palcovým displejom, procesorom Snapdragon 801 o takte 2.5 GHz3 GB RAM. To je veľmi slušné, čo poviete. Okrem toho sa môžete pripraviť na grafický čip Adreno 330, 16 GB vnútornú pamäť či 13 Mpx zadný fotoaparát. Samotný fotoaparát pritom disponuje objektívom s clonou f/1.8, čo znamená, že je krásne svetelný a zaručí tak parádne fotografie aj pri zhoršených svetelných podmienkach.

Samozrejmosťou je zaostrovanie do 0,3 sekundy či natáčanie 4K videa. Nechýba ani softwarová funkcia neskoršieho preostrenia. Na prednej strane sa zas nachádza 8 Mpx BSI senzor, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre čo najkrajšie selfie. Svedčí o tom aj výbava rôznych skrášľovacích filtrov.

Tak čo, zapáčil sa vám? Nám veľmi! Váš môže byť za spomínaných 141 v obchode Everbuying.net.

>>>Zobraziť aktuálnu cenu Xiaomi Mi4<<<