Úvod Novinky Obrovský jarný výpredaj: Lotéria s krásnymi cenami a zľavy, aké na Slovensku...

Obrovský jarný výpredaj: Lotéria s krásnymi cenami a zľavy, aké na Slovensku nestretnete

1

Po Vianociach na trh prichádzajú nové modely najväčších výrobcov smartfónov. Medzi nimi aj Galaxy S7, S7 edge či LG G5. Čo ak sú pre vás zbytočne pridrahé a radšej by ste si kúpili niečo kvalitné, no za rozumnú cenu? V tom prípade pre vás máme perfektný tip. Obchod Everbuying.net začína s jarným upratovaním, čo pre nás znamená len jedno. Veľa veľkých zliav.

Okrem toho, že už tradične nájdete perfektné telefóny za vynikajúce ceny máte teraz možnosť skúsiť svoje šťastie v rýchlej lotérii. Ak ste už v Everbuying.net niekedy nakupovali, stačí, ak si otvoríte túto stránku, prihlásite sa a kliknete na tlačidlo „TRY“. Jeden pokus stojí 10 Everbuying bodov. Vyhrať pritom môžete ceny ako 4-dolárový kupón, Ulefone Power za 10 centov, Xiaomi Mi Band za 10 centov a oveľa viac.

xiaomi-redmi-note-3-3

Zľavám vládnu smartfóny

Z akcie na jednotlivé modely môžeme vyzdvihnúť napríklad Xiaomi Redmi Note 32 GB ako aj 3 GB verzii, ktorý je dostupný za 165, resp. 188 EUR, Ulefone Paris za 117,20 EUR či Leagoo Elite 1 za 162,35 EUR.

Všetky tieto telefóny ponúkajú výborný pomer ceny k výkonu a prichádzajú v obrovských zľavách.

teclast

Tablety väčšinou s Windows 10

Nechýbajú ani tablety, ktoré sú poväčšine dostupné s operačným systémom Windows 10. Prehliadnuť by ste nemali produkty od výrobcu Chuwi, ktorý ponúka model Hi12 za 232,50 EUR či model X16 za 313,66 EUR, ktorý vyrobil Teclast. Ako vidíte, nejde o najlacnejšie kúsky, z recenzií používateľov je však zjavné, že za to stoja.

Nechýba samozrejme ani sekcia rôznych hračiek, kde nájdete napríklad virtuálnu realitu, ovládač na hry alebo šikovnú kameru do auta. Celá ponuka je oveľa bohatšia, stačí si ju pozrieť, možno sa vám niečo zapáči :)

>>>Zobraziť celú ponuku<<<