Úvod Anketa HLASOVANIE: Ak by ste si kupovali Galaxy S7, čo by zavážilo najviac?

HLASOVANIE: Ak by ste si kupovali Galaxy S7, čo by zavážilo najviac?

4
Samsung Galaxy S7

Po prvotnom poťažkaní Galaxy S7 na MWC 2016 v Barcelone sa nám telefón konečne dostal aj do redakcie. Hneď na mieste predstavenia sme však zistili, že ide o evolučný, nie revolučný pokrok. Samsung však aj napriek tomu našiel mnoho oblastí, na ktoré sa znovu pozrel a vylepšil. Nová S7 je preto veľmi zaujímavou voľbou a to aj pre tých, ktorí vlastnia Galaxy S6.

Hneď prvým dôvodom môže byť lepšia ergonómia celého zariadenia, ako aj IP68 certifikácia, vďaka ktorej je telefón odolný voči prachu a vode až do 1 metra po dobu 30 minút. Vďaka tomu sa s telefónom môžete kľudne vysprchovať bez toho, aby ste sa museli báť. Okrem toho, Galaxy S6 si na svoju adresu vyslúžil kopu negatívnych ohlasov len kvôli tomu, že neponúkol slot pre microSD kartu. S príchodom Galaxy S7 hlási návrat aj spomínaný port, ktorý pojme až 200 GB karty.

Spomenúť musíme aj vylepšený fotoaparát, ktorý má síce menšie, 12 Mpx rozlíšenie, zároveň však svetelnejší objektív a väčšie jednotlivé pixely. Ani software neostal nepovšimnutý. Novinkou je napríklad Always On displej pre zobrazenie dátumu, času, kalendára či nejakého šetriču, ako aj Game Launcher špeciálne pre hráčov.

Zo všetkých týchto dôvodov, ktorý je pre vás najdôležitejší?

[yop_poll id=“73″]