Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 HLASOVANIE: Vyzerá to tak, že Galaxy S7 bude vyzerať rovnako ako Galaxy...

HLASOVANIE: Vyzerá to tak, že Galaxy S7 bude vyzerať rovnako ako Galaxy S6. Je to chyba?

6
Koncom minulého týždňa nám Evan Blass, známy ako Evleaks, ukázal prvé oficiálne obrázky nového Galaxy S7 a S7 edge. Zatiaľ čo momentálne nevieme overiť pravosť týchto obrázkov, je viac než pravdepodobné, že nové vlajkové lode budú vyzerať presne tak, ako na spomínaných snímkach. Na povrchu sa nič výrazné nezmenilo.

To však prekvapilo len málokoho. Spoločnosť minulý rok prešla peklom, len aby zmenila dizajn Galaxy S5 na ten, ktorý môžeme vidieť v Galaxy S6. Nakoniec ho na minuloročnom MWC prehlásila za najkrajší Galaxy S smartfón vôbec, s čím musíme len a len súhlasiť, hlavne keď ho porovnáme s Galaxy S5. Z uniknutých informácií je zjavné, že Samsung tento rok nepredstaví nový dizajn. Predná strana je takmer nezmenená, aj keď je možné, že uvidíme tenšie rámiky a mierne väčšie tlačidlo „Domov.“ Zvyšok vyzerá identicky.

Väčšina ľudí si myslí, že Samsung čo sa dizajnu týka, spravil správne rozhodnutie, takže jeho ďalšie využitie v Galaxy S7 predsa nemôže byť na škodu. Je to však skutočne tak? Nemal Samsung spraviť niečo odvážnejšie? Myslíte si, že Samsung robí chybu v tom, že nezmenil dizajn o niečo viac? Dajte nám vedieť v hlasovaní a diskusii nižšie.

[yop_poll id=“65″]