Komunita na známom xda-developers.com fóre je veľmi aktívna, o čom svedčí už niekoľko zaujímavých aplikácií z dielne rôznych vývojárov, ktorí sa na tomto fóre združujú. Najnovším prírastkom je vskutku originálna aplikácia Parallel Space.

Názov paralelného vesmíru je viac ako trefný. Aplikácia vám totižto umožní prihlásiť sa do viacerých účtov na Facebooku, Instagrame alebo v podobných aplikáciách. Dnes je bežné, že užívatelia majú na rôznych platformách vytvorených aj niekoľko účtov. Takto môžete byť do nich prihlásení paralelne, a teda môžete byť súčasne online alebo prijímať upozornenia z dvoch profilov súčasne. Veľmi vhodná funkcionalita pre používateľov súkromných a pracovných profilov.

Aplikácia môže byť zaujímavá aj pre hráčov mobilných hier. Prihlásiť sa môžu do dvoch kont súčasne, čo môže zdvojnásobiť prípadné odmeny či dosiahnuté ciele.

Parallel-Space

Aplikácia je sama o sebe veľmi kompaktná. Zaberá iba okolo 2 MB. Vývojári tvrdia, že Parallel Space v podstate podporuje 99 % všetkých aplikácií v obchode Google Play, ktoré si nejakým spôsobom vyžadujú prihlásenie konkrétnymi údajmi. Autori ďalej prízvukujú, že aplikácia nezhromažďuje žiadne osobné údaje. Pokiaľ sa vám takáto funkcionalita hodí, zamierte do obchodu Google Play a vyskúšajte ju. Zatiaľ si vyslúžila väčšinu pozitívnych hodnotení.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl“]