Úschovňa.sk je cloudová služba, ktorá poskytuje priestor pre nahrávanie a zdieľanie vašich dokumentov, prezentácií, fotografií, obrázkov a videí vo vysokej kvalite. S touto službou môžete bezpečne posielať malé aj veľké súbory.

Ide o ideálne riešenie napríklad v prípade riešenia problémov s odosielaním e-mailov s veľkými prílohami. K dispozícii sú vám dve varianty pre využívanie úschovne. Posielať môžete jednorazové zásielky alebo môžete používať vlastnú Úschovňu, kde máte súbory vždy k dispozícii. Čo sa týka jednorázovej varianty, k dispozícii máte 2 GB priestoru a vaša zásielka (video, fotografie, dokumenty a pod.) budú v službe uložené dva týždne. Dáta je pritom možné stiahnuť 20-krát.

Po registrácii a vytvorení vlastného konta môžu byť súbory vo vašej úschovni uložené neobmedzene. Aj v tomto prípade máte k dispozícii 2 GB bezplatného priestoru. Obsah môžete jednoducho zdieľať s konkrétnymi osobami, prezerať si ho v prehliadači a najnovšie aj v novej mobilnej aplikácii pre platformu Android.

uschovna

Aplikácia Úschovňa poskytuje komfortné nahrávanie, prezeranie a zdieľanie súborov, videí a fotografií. Je plne synchronizovaná s desktopovou verziou, takže akékoľvek vykonané zmeny so súbormi sa automaticky realizujú aj na webovej verzii. Súčasťou prvej aplikácie pre Android je aj offline režim. Používateľ si môže jednoducho označiť obľúbené súbory, ktoré budú stiahnuté a dostupné aj bez internetového pripojenia. Funkcionalitu automatického sťahovania fotografií zabezpečuje kontinuálne zálohovanie a ukladanie všetkých fotiek v mobile, ktoré sú tak k dispozícii v aplikácii a aj na webe Úschovňa.sk. A to dokonca aj po vymazaní fotografií z mobilu.

Navštívte web Úschovňa.sk alebo zamierte do obchodu Google Play a zoznámte sa s intuitívnou cloudovou službou. Určite stojí minimálne za vyskúšanie.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atteq.uschovna“]