Úvod Novinky Aktuálne Dočkali sme sa. Netflix je od dnešného dňa dostupný aj na Slovensku!

Dočkali sme sa. Netflix je od dnešného dňa dostupný aj na Slovensku!

40

Spoločnosť Netflix vznikla ešte v roku 1997, keď podobne ako Blockbuster doručovala videoobsah na VHS, resp. DVD nosičoch. V dnešnej dobe je z nej svetový líder v doručovaní videoobsahu cez internet. Jeho služby spolu využíva viac ako 70 miliónov domácností po celom svete. K celkovému počtu môžu od dnešného dňa prispieť aj Slováci.

Ak si chcete vyskúšať Netflix, stačí, ak zamierite na web netflix.com/sk, vyberiete si plán, ktorý začína na 7,99 EUR na mesiac a môžete ísť na to. Obsah síce nebude v 4K a ani v HD, no získate prístup k obrovskej knižnici filmov a seriálov. Ak budete štedrejší a priplatíte si ďalšie dve eurá, získate prístup k HD kvalite a službu naraz môžete využívať až na dvoch zariadeniach. Pri pláne za 11,99 EUR získavate prístup k Ultra HD obsahu a možnosti službu využívať na štyroch zariadeniach.

netflix-cennik

Veľkým nedostatkom Netflixu je momentálne slabé pokrytie tituliek, resp. dabingu. Pri našom rýchlom teste sa nám na ne nepodarilo naraziť. Je tu však veľký predpoklad, že titulky, resp. dabing časom pribudne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netflix.mediaclient“]