Úvod Aplikácie Aplikácia Inbox od Google dostáva aktualizáciu, pozrite sa na novinky

Aplikácia Inbox od Google dostáva aktualizáciu, pozrite sa na novinky

0
Inbox

Internetový gigant dal používateľom jeho e-mailovej služby Inbox pár predčasných darčekov. Vylepšenia sa však tentokrát týkajú hlavne cestovateľskej sekcie, kde pribudli dve užitočné funkcie. Rovnako je jednoduchšie vkladanie fotografií do správy.

Cieľom aktualizácie má byť zlepšenie používateľských skúseností v situáciach, kedy potrebujeme naplánovať našu cestu napríklad niekde do zahraničia. Aplikácia dokáže prostredníctvom schránky nazbierať informácie o nadchádzajúcom výlete alebo pracovnej ceste, kde zahrnie letenku a detaily o lete, ubytovaní či prenájme automobilu. K jednotlivým ´tripom´sa navyše dá po novom pripnúť ľubovolný e-mail, čo môže poslúžiť v prípadoch, že potrebujeme po ruke dodatočné informácie. Podrobnosti cestovania je zase možné odoslať priateľovi alebo kolegovi formou e-mailu.

Medzi novinkami je ale aj zjednodušené vkladanie foto záberov priamo do rozpísaného e-mailu. A keďže fotografovanie patrí k cestovaniu, toto vylepšenie možno tiež brať ako snahu Google spríjemniť prácu v teréne.

Aktualizačný balíček bude dostupný počas nadchádzajúcich dní, zrejme v rozsahu jedného týždňa.

Novinky na gif obrázkoch

tripsharing2 attachment