Úvod Zariadenia Everbuying spustil vianočnú akciu: 15 dní Vianoc a ceny ako z rozprávky

Everbuying spustil vianočnú akciu: 15 dní Vianoc a ceny ako z rozprávky

6

Vianoce sú za rohom a s nimi prichádzajú aj vianočné akcie. Ďalším predajcom, ktorý sa chytil príležitosti vybaviť svojich zákazníkov skutočne lákavými ponukami je osvedčený obchod Everbuying. Ten nespustil dňovú a dokonca ani týždennú akciu.

Pripravil si pre vás rovných 15 dní zliav a najnižších cien vôbec. Má však jednu podmienku. Aby odomkol najnižšie ceny, každý produkt si musí kúpiť aspoň dvadsať ľudí. Poďme sa pozrieť, čo všetko ponúka.

Bezkonkurenčné ceny

Na výber je hneď niekoľko typov produktov, od príslušenstva cez hodinky až po smartfóny a tablety. Medzi tými najznámejšími je napríklad originálna 64GB microSD karta od Samsungu za 15,86 Eur, smartfón Xiaomi Redmi Note 3 za 176,49 EUR či tablet Xiaomi Mi Pad 2 za 235,33 EUR. Akcia je rozdelená do dvoch etáp. Prvá trvá od 9. do 16. decembra. Druhá od 17. do 24. decembra. Viac produktov v zľavách môžete nájsť priamo na webe predajcu.

Okrem toho sú v zľave aj samotné smartfóny, tablety a hodinky. Z každého typu produktu sa do akcie dostalo hneď 16 rôznych modelov. Veď sa presvedčte sami.

>>>Zobraziť kompletnú ponuku<<<