Úvod Zaujímavosti VIDEO: Otecko si chcel natočiť výlet do Las Vegas. Kameru omylom otočil...

VIDEO: Otecko si chcel natočiť výlet do Las Vegas. Kameru omylom otočil na seba, je z toho internetová senzácia

Írsky tatko sa rozhodol, že svoj výlet do mesta hriechov natočí na GoPro kamerou. Na tom by nič nebolo, ak by ju omylom nemal celý čas natočenú na seba.

1

Joseph Griffin je typický írsky otecko, ktorý sa rozhodol, že svoj očakávaný výlet do Las Vegas poriadne zdokumentuje. Jeho rodinné video sa však stalo internetovou senzáciou. Prečo? Namiesto toho, aby natočil všetko, čo chcel kamera snímala len jeho. Otočil ju totiž nesprávnym smerom. Kameru si požičal od svojho syna, ktorý mu však očividne zabudol ukázať, ktorým smerom sníma obraz.

Video „Irishman in Las Vegas,“ teda v preklade „Ír v Las Vegas“ na YouTube videlo už takmer 6 miliónov ľudí. „Svojmu otcovi som na výlet požičal GoPro kameru. Nevysvetlil som mu, ako ju má používať. Ako to otcovia robia, ani ten môj nevedel, ktorým smerom ju má natočiť,“ vysvetľuje jeho syn.

Namiesto toho, aby natočil všetko, čo chcel, je na videu len on. Uvidíte v ňom teda hlavne jeho tvár, a to aj z blízka. Pán Griffin má pred sebou možno veľmi zaujímavú vloggerskú budúcnosť. Koniec koncov, pozrite si video a posúďte sami.

Na video už stihla zareagovať aj firma GoPro, ktorá írskemu cestovateľovi ponúkla príslušenstvo, ktoré mu má uľahčiť používanie ich kamery.