Úvod Zariadenia Smartwatch Štýlové smartwatch Huawei vo viac ako 50% zľave, len od GearBest!

Štýlové smartwatch Huawei vo viac ako 50% zľave, len od GearBest!

0
Huawei Honor Zero

V súčasnom rozmachu nadmerne inteligentných hodiniek na naše ruky nie je problém zohnať lacné, ale aj drahé modely. Najvýhodnejšou voľbou je však zlatá stredná cesta – teda produkt, ktorý ponúka bohatú výbavu, no na druhú stranu nenaruší náš mesačný rozpočet. Medzi také patria Huawei Honor Zero.

Tie momentálne dokonca ponúka náš partnerský e-shop GearBest.com v až 56 percentnej zľave, čo znamená, že vás vyjdu na 80 EUR. Ponuka je časovo obmedzená, takže ak ste už dlhší čas hľadali niečo tak výhodné, ďalšia skvelá príležitosť tak skoro prísť nemusí.

A čo všetko tieto unisex smartwatch od čínskeho výrobcu ponúkajú? Ich hardvérová výbava pozostáva z moderných súčiastok, kde nájdeme plne dotykový a okrúhly PMOLED displej (1,06″, 128×128 px) bez asistencie akýchkoľvek hardvérových tlačidiel, certifikáciu odolnosti IP68 na zvýšenú odolnosť voči nepriaznivým účinkom tekutín či piesku, štýlový aj kvalitný remienok v diamantovom vzore a bez negatívneho vplyvu na citlivé pokožky, pedometer a senzory na monitorovanie priebehu spánku používateľa alebo pohybovej aktivity, vďaka čomu vedia hodinky odporúčať vhodný čas na odpočinok.

Honor Zero
Honor Zero

Ako máme možnosť vidieť, samotný dizajn konštrukcie Honor Zero patrí medzi unikáty. Minimalistické prvky a elegantný nádych potešia každého, kto sa aspoň trošku zaujíma o súčasnú módu, pričom prechováva vzťah k moderným technológiám. Na výber je dokonca zo štyroch druhov virtuálnych ciferníkov a hlavná časť (priemer 3,8 cm) pozostáva z nerezovej ocele.

Integrovaná batéria síce disponuje kapacitou iba 70 mAh, v pohotovostnom režime ale dokáže udržať hodinky aj 15 dní. Na 100% ju nabijeme zhruba za hodinu a pol pohodlným priložením k magnetickému konektoru.

Ak navyše použijete akciový kupón GBZERO, za smartwatch Huawei Honor Zero nezaplatíte viac ako 67 EUR.

-> VSTÚPIŤ DO E-SHOPU GEARBEST <-

huawei-honor-zero-smartwatch