Úvod Výrobcovia Samsung FOTO Takto bude vyzerať 18-palcový Android tablet od Samsungu

FOTO Takto bude vyzerať 18-palcový Android tablet od Samsungu

Samsung tablet, ktorý ponúkne obrovskú uhlopriečku, odhaľuje svoje krivky.

0
Samsung Galaxy View

Určite si pamätáte na zatiaľ oficiálne nepredstavený tablet Galaxy View, ktorý mnohých prekvapil ozrutnou uhlopriečkou displeja. Po uniknutých špecifikáciách začali teraz internetom kolovať už aj exkluzívne fotografie, kde je možné vidieť viacero detailov pekne spracovanej konštrukcie.

Z uniknutých fotiek sme sa taktiež dozvedeli, že novinka ponúkne pohodlný držiak na premiestňovanie, pričom ten zároveň poslúži ako šikovný stojan napríklad pri pozeraní filmov. Vizuálny vzhľad Galaxy View nesie elegantné prvky aj ladné krivky, z čoho vzniká kombinácia, vďaka ktorej zapadne do interiéru takmer každej modernej domácnosti.

Netradičná konštrukcia nevyzerá byť z kovu, ale skôr z plastu. Tejto konšpirácii nahráva fakt, že pôjde o mid-range produkt, takže je použitie akýchkoľvek prémiových materiálov v tomto prípade veľmi nepravdepodobné.

Kráľ multimédií

Využitie si očakávaný kúsok so značkou Samsung nájde hlavne pri multimédiách, na čo by mal byť s jeho hardvérovou výbavou primárne určený. Očakávať teda môžeme i kvalitné audio technológie alebo funkcie, umožňujúce pohodlnejšie – bezdotykové – ovládanie prostredníctvom gest našich rúk na diaľku.

Technické špecifikácie Galaxy View majú podľa výsledkov z benchmarku zahŕňať 18,4-palcový zobrazovací panel, čipset Exynos 7, Android 5.1 Lollipop, 2 GB RAM či 32 GB úložisko.

Kedy ho oficiálne uvidíme, je stále otázne. Avšak, na základe novinárskych renderov (dole), ktoré pochádzajú od dôveryhodného webu SamMobile, možno relatívne jednoducho usúdiť, že sa dočkáme už čoskoro.

Čo hovoríte, dali by ste mu šancu?

The-Samsung-Galaxy-View The-Samsung-Galaxy-View (2) The-Samsung-Galaxy-View (3) The-Samsung-Galaxy-View (4)