Úvod Zaujímavosti Strašidelné zľavy: GearBest ponúka výbavu na Halloween, všetko v akcii!

Strašidelné zľavy: GearBest ponúka výbavu na Halloween, všetko v akcii!

8

Náš partnerský e-shop GearBest má vo svojom portfóliu asi všetko, na čo si len spomeniete. Výnimkou teda nie sú ani originálne doplnky na Halloween, ktoré môžu byť teraz vaše za naozaj akciové ceny.

Nájdete medzi nimi nielen odtrhnuté končatiny ľudského tela (ruka či noha), ale aj masky rôznych komixových postavičiek, ako je napríklad Batman, Spiderman alebo aj taký Iron Man. Výber dokonca spestrujú rôzne svietiace doplnky, vrátane káblikov, ktoré je možné upevniť na oblečenie, a tak vytvárať pozornosť pútajúce efekty. Veľa produktov z ponuky má navyše až o viac ako 50% nižšiu cenovku.

Keďže máme na výber zo skutočne veľkého množstva produktov, nižšie dávame do pozornosti aspoň tie najzaujímavejšie gadgety.

Smartlight na solárnu energiu

inteligentne-svetlo

Šikovné svetlo od čínskeho výrobcu MIPOW rozžiari váš balkón, terasu alebo záhradu. V jeho výbave sa dokonca nachádza solárny panel, vďaka ktorému skončí závislosť na elektrickej zásuvke. Zariadenie sa dá ovládať prostredníctvom bezdrôtového prepojenia so smartfónom. Stačí iba nainštalovať určenú aplikáciu a z pohodlia obývačky môžete meniť úroveň jasu alebo prepínať farbu svietenia. Súčasťou výbavy je aj zvýšená odolnosť voči vode (certifikácia IP56) či senzor na detekciu okolitého svetla – nadránom sa tak dokáže sám vypnúť a večer zase zapnúť.

–> Zobraziť v e-shope <–

Alternatíva zapálenej sviečky

201508181444369112

Bojíte sa toho, že keď zapálite v izbe sviečky, môže niečo akurát tak zhorieť? S PLAYHUB candle je taká obava obrovským nezmyslom. Toto šikovné elektrické zariadenie dokáže imitovať malý plameň aj s autentickými zvukmi a na výber je hneď niekoľko farebných prevedení. V Android alebo iOS aplikácii si dokonca môžete nastaviť jeden z dostupných efektov, ktorý vám vyhovuje najviac. Komunikáciu tu zabezpečuje energeticky efektívna konektivita Bluetooth 4.0.

–> Zobraziť v e-shope <–

Smartlight do izby

MIPOW E27 – inteligentná žiarovka na diaľkové ovládanie a s viacerými svetelnými farbami, pričom je už na používateľovi, akú si v danej chvíli cez nainštalovanú aplikáciu v smartfóne zvolí. Tej nechýba ani časovač, ovládanie jasu, užitočná APP funkcionalita alebo tzv. ´shake´ mód na mix farebných kombinácií.

–> Zobraziť v e-shope <–

Magic Blue UU E27 – ďalšia podarená žiarovka, ktorá dostala nadmernú inteligenciu. Časovač, APP, bohatá farebná paleta, nízka spotreba a aj schopnosť meniť sfarbenie podľa hudby zaujme bez debát každého technologického nadšenca. Pokiaľ si chcete z vášho domu spraviť futuristický bunker, táto vecička tam jednoducho musí byť ako prvá.

–> Zobraziť v e-shope <–