Niekedy na začiatku augusta spoluzakladateľ spoločnosti OnePlus, Carl Pei, povedal pre médium USA Today, že pracujú na druhom smartfóne (prvým bol OnePlus 2), ktorý predstavia ešte v tomto roku.

V podstate sa domnienky uberajú dvoma smermi, kde jedny naznačujú predstavenie prémiového zariadenia so špičkovou špecifikáciou a vysoko kvalitným vyhotovením, tie druhé, pravdepodobnejšie, hovoria o Mini verzii smartfónu OnePlus.

Množstvo výrobcov vrátane Sony alebo Samsungu majú vo svojom portfóliu kompaktné modely svojich high-end zariadení, pričom sú medzi spotrebiteľmi veľmi obľúbené.

Pokiaľ by OnePlus Mini prišiel na trh v predvianočnom období s veľmi atraktívnou cenou, predajný úspech je takmer zaručený.

Práve cena by sa mala zastaviť na 249 dolároch. Za tieto peniaze by sme mohli dostať aj duálny fotoaparát, snímač odtlačkov prstov, ergonomický dizajn alebo stereo reproduktory v spodnej hrane.

Práve tieto atribúty prezrádza nový render, ktorý sa objavil na čínskom technologickom webe mobil-dad.com.

OnePlus-Mini

Žiaľ, viac informácií zatiaľ známych nie je, pokiaľ je podoba reálna a OnePlus sa skutočne chystá na uvedenie takéhoto zariadenia v priebehu najbližších mesiacov, časom sa určite objaví viac „uniknutých“ informácií a fotografií.