Úvod Konkurencia Apple NAŽIVO: Sledujte predstavenie nových iPhonov na Androide, Windowse a ďalších platformách

NAŽIVO: Sledujte predstavenie nových iPhonov na Androide, Windowse a ďalších platformách

2

Ako ste už možno zistili, dnes je ten deň, keď Apple predstaví svoje novinky. Udeje sa tak už o 19:00 v Bill Graham Civil Auditorium v San Franciscu a ak vás zaujímajú technológie, nemôžete pri tom chýbať.

Udalosť sa nesie pod sloganom Hey Siri, give us hint, teda „Hej Siri, daj nám nápovedu.“ Očakáva sa predstavenie niekoľkých kľúčových produktov, vrátane nových iPhonov, finálnej verzie iOS 9, OS X El Capitan a možno aj druhej generácie inteligentných hodiniek Apple Watch.

1. Tak dosť kecov o tom, čo bude predstavené. Poďme sa pozrieť na to, ako si livestream vôbec zapnúť. Ak vlastníte Apple zariadenie, stiahnite si oficiálnu aplikáciu WWDC. Ak máte Mac so Safari 6.0.5 a novším na OS X 10.8.5 a novšom, zamierte na http://www.apple.com/live.

2. Rovnako to po prvýkrát môžete spraviť aj na Windows 10. Microsoft sa totiž rozhodol, že svoj nový prehliadač, Edge, vybaví technológiou http Live Streaming (HLS). Rovnako zamierte na http://www.apple.com/live.

Ak nemáte Edge a máte prístup k prehrávaču VLC, máte jedno veľké šťastie. V ňom vám stačí otvoriť Media > Open Network Stream… > Network a zadať tam túto adresu: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8

3. Rovnako to môžete spraviť aj na Androide. Stačí, ak si stiahnete VLC pre Android, poprípade aplikáciu Ustream a budete dúfať, že tam niekto pridá stream.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc“]