Úvod Výrobcovia Google Google nám chce 29. septembra niečo ukázať, žeby nový NEXUS?

Google nám chce 29. septembra niečo ukázať, žeby nový NEXUS?

0
NEXUS

Milí Android fanúšikovia, zapíšte si do kalendárov blížiaci sa deň D. Koncom mesiaca organizuje internetový gigant veľké mediálne podujatie, kde budú s najväčšou pravdepodobnosťou odhalené nové Nexus smartfóny od LG a Huawei.

Tohtoročné novinky s novým operačným systémom Android 6.0 Marsmallow prinesú hneď niekoľko vylepšení, vrátane výkonnejšieho a hlavne lepšie vybaveného hardvéru. Do obchodov by mali navyše doraziť až dva cenovo rozdielne modely, pričom jeden vyrobí juhokórejský LG a ďalší, drahší, zase čínsky Huawei. Zatiaľ čo sa od prvého očakáva lepšia dostupnosť, druhý by mal disponovať hi-end technickými špecifikáciami.

V deň predstavenia Nexus 5 a Nexus 6 sprístupní Google aktualizáciu systému aj pre staršie generácie. Verzia Marsmallow prinesie prehľadnejšiu správu povolení pre nainštalované aplikácie, efektívnejšie šetrenie energie a veľa ďalších menších zmien, ktoré budú tentokrát zamerané na zdokonaľovanie používateľských skúseností.

My budeme celú akciu samozrejme dôkladne sledovať a prinášať iba tie najčerstvejšie informácie, tak určite zostaňte s nami.